Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | October 20, 2013

Linda testar – Nya sheercover studio


(bilderna är tagna olika dagar, därav ljusskillnaden, men ni kan iallafall se skillnaden på huden före och efter)

Som ni kanske redan vet så är jag inget jättefan av mineralpuder då min hud inte riktigt funkar med dem.

Porer syns, rynkor jag inte har tittar fram osv.. Därför var jag lite skeptisk till att prova nya sheercover studio.
Testade sheercover för en herrans massa år sedan och gillade inte produkterna..
MEN, hör och häpna. Dessa är faktiskt riktigt bra! Och jag kan ha färgen medium, det finns alltså ljusare! (jag tenderar att ha det ljusaste i typ allt när vintern smyger sig på)

Pudret jämnar ut och gör huden jämn och fin, samt ger lyster, det är alltså inga matta produkter. Känns knappt på huden heller, bara litegrann, men med en facemist över så försvinner puderkänslan.
Ju mer du applicerar, ju mer täcker den. Jag gillade dock inte sheercovers borste utan valde att använda bdelliumtools 957 istället som är min favorit när man ska applicera puderfoundations.

Jag har använt nyansen medium i hela ansiktet och highlightat kindben, näsa, panna och haka med light.
Finns i fyra nyanser: Light, medium, tan och dark.
249kr /4g
Finns att köpa på sheercover.se

/Have tried Sheercover studio for a couple of days now. And for those who know me knows that I normally don’t like mineralfoundations (powder). My pores are showing, I get wrinkles that I don’t have.. bla bla
I also tried sheercover years ago.. and I didn’t like it.
BUT, these are really good! I use “medium” in the whole face and highlighting the cheeks, chin, forehead and nose with “light”.
I use Bdelliumtools 957 to apply the foundation for best result!


11 kommentarer11 kommentarer om “Linda testar – Nya sheercover studio”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du borde testa mineralpudret Youngblood, den är helt fantastisk och är till för personer med lite problemhy, den är framtagen av en hudterapeut
  http://www.youngbloodmineralcosmetics.com.au/

  http://e-beautyshop.com/youngbloodmineralcosmetics-m-29.html

  Youngblood Mineral Cosmetics utvecklades av Pauline Youngblood när hon som hudterapeut arbetade med problemhy och extremt känslig och utsatt hy hos klienter som genomgått laserbehandlingar. Tillsammans med kemister utvecklade Pauline en makeup baserad på rena mineraler som kunde täcka ärr och hudrodnader utan att täppa till porerna och förvärra problemen, men samtidigt tålas av den mest känsliga hy och hjälpa till att lugna och återställa huden. Resultatet visade på en dramatisk förbättring i hudens återhämtning. Mineralkosmetiken blev så efterfrågad att Youngblood Mineral Cosmetics skapades 1996. Idag är Youngblood Mineral Cosmetics ett av marknadens finaste märken inom mineralkosmetik och produkterna rekommenderas av finska Astma- och Allergiförbundet

  Reply
 • Hej, skulle inte du kunna lägga upp dina absoluta favoritborstar då det gäller Foundation/puder/rouge osv? 🙂 & en fråga till, är fortfarande Pur Minerals ditt favoritpuder inom kategorin Mineral Foundation eller har du testat någon bättre? Funderar nämligen själv på det 😉

  Reply
 • Vilket fint resultat du fick! En annan bloggerska som jag följer blev inte alls nöjd med samma produkt :/ Tror dock att ni har ganska olika hudtyper så det beror nog på det! 🙂

  Reply
 • vad är det som skiljer denna mot de andra mineralprodukterna ?
  jag som har torr hy upplever att jag inte kan ha mineral för att det blir som flagor i ansiktet, är denna för mig eller kommer det bli samma effekt där ?

  Reply
 • vilken föredrar du av sheer cover eller bare minerals ? 😀

  Reply
 • Hej! Har du någonsin provat några elf produkter? Alltså från eyeslipsface.com

  Reply
 • Åh Linda jag behöver din hjälp!! Jag använder endast mineralfoundation, men bestämde mig nyligen för att skaffa en flytande att ha till fest. Eftersom jag inte har koll alls på flytande foundation gick jag till Sephora (i USA) och fick hjälp med att hitta en foundation som passade mig. Men när jag kom hem och skulle använda den upptäckte jag att den är alldeles för ljus för mig (det såg bra ut i affären)! Jag ser ut som ett spöke! Har du något tips om hur jag kan få den att funka? Jag har verkligen inte råd att köpa en till, om det inte skulle vara en budgetvariant, men då har vi problemet med att hitta rätt färg igen för inte har de budget på Sephora…

  Reply
 • Köp en mörkare och blanda till rätt nyans!

  Reply
 • Johanna, jag provade e.l.f´s mineraler för några år sen och de var kassa. Ingen täckning alls hur mycket jag än applicerade.
  TIkei funkar inte heller för oss som är torra och vill ha mycket täckning. Id´s resultat är toppen, förutom den strama känslan på huden då .
  Palina täcker för dåligt det med. Smashbox Halo, bra täckning, hemsk prislapp. Allt enligt min egen erfarenhet.
  Sheer Cover har gjort mig nyfiken mer än en gång när det dyker upp på tv-shop. Kanske ska ge det en chans nu då?

  Reply
 • Herregud, jag gick igång så hårt på att skriva om mineraler att jag glömde min egen fråga!!
  Tycker att både light och medium ser väldigt orange ut. Är det bara på din bild eller ser de ut så i verkligheten också?

  Reply
 • Bdellium 957 är min absoluta favorit borste till puderfoundation. Helt fantastiskt bra.

  Reply