Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:01 | October 22, 2013

Glittra med färg i höstsolen!

Förrutom alla skräcksminkningar just nu har jag gjort lite vanliga mejker också.
Här är ett tips på hur du kan göra en färgglad sminkning som ändå funkar utan att bli för skrikig. Galet snygga färger på bruna ögon, eller vad säger ni? Hon strålar!

Jag har använt/I’ve used (allt från MUS)
eyeprimer tinted
MS Varité (blue)
MS pistagio biscotti (green)
ED 24 Carat (Golden)
MS Deadly (Brown)
Glitter Hologram (silver-hologlitter)
Eyepencil Vanilla
Cake eyeliner black

Läppar/lips
Minns ej/ Don’t remember

Kinder/cheeks
Blush Lush
Wonder powder Kalahari


8 kommentarer8 kommentarer om “Glittra med färg i höstsolen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow, riktigt snyggt! Vacker tjej!! 🙂

  Reply
 • Hur går det med rahua produkterna? Märker du någon skillnad? 🙂

  Reply
 • Åååh vad snyggt! Denna vill jag jättegärna ha tutorial på 🙂

  Reply
 • Snyggt! 🙂 Jag skulle gärna se att du gör ett inlägg/videoklipp om highlights. Jag vet att du har skrivit om ett par i ett tidigare inlägg men för mig är det fortfarande en djungel av highlights där ute och jag har ingen aning om vilken som skulle passa mig eller hur jag bäst skulle kunna använda den. Vore jättekul om du som kan sånt kunde berätta lite mer. Det ser ju så himla fräscht ut på dom som använt dom rätt! 🙂 Ha det bra!

  Reply
 • Jättefin tjej och sminkning! 🙂

  Reply
 • Sjukt sjukt sjukt sjukt snyggt!!

  Reply
 • Jättesöt tjej 🙂

  http://norrlandskainthecity.blogg.se/

  Reply
 • åh vilken fin sminkning till hennes vackra bruna ögon 😀

  Reply