Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:59 | October 23, 2013

Todays look – Caroline 2

Känner mig helt överkörd efter gårdagens plåtning, kan säga som såhär att det var lika kallt inomhus som utomhus på slottet, samt att vi åkte båt, utan tak, i regn påväg dit och hem.. förkylning i kroppen? yeeepp. sitter här med jacka och raggsockor och hoppas få upp värmen iallafall. Jobbet som MUA är inte alltid lika glammigt 🙂

Här kommer gårdagens första look på Carro. Enkel, men trendig.

Jag har använt/I’ve used
NYX Jumbo eyepencil Milk
Bren eyeshadow odyssey
Isadora Highlands ögonskuggspalett
MUS Cake eyeliner black (HÄR)

Läppar/Lips
MUS Lipstick Bare (HÄR)

Kinder/cheeks
MUS Wonder powder Sinai (HÄR)
NARS Blush Orgasm


2 kommentarer2 kommentarer om “Todays look – Caroline 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här