Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | October 26, 2013

Lördags-minx!

Gjorde roséguld-minx idag. Jävlar vad nöjd jag är!
Jag gjorde mina hos Frida på Fridas här i Stockholm.
Minx är folie som värms för att sedan sättas på nageln. Sitter 4 dagar till 2 veckor beroende på vad man gör . Känner jag mig själv så är jag på och pillar efter redan 3 dagar.. 😉 Men jag ska försöka låta bli

/Did this rose gold minx today, I’m sooo happy with my nails right now 🙂


15 kommentarer15 kommentarer om “Lördags-minx!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt!

  Reply
 • Jeeeeeeeevlet snyggt. 🙂

  Reply
 • Waow galet snyggt 🙂

  Reply
 • 3 timmar menar du?

  Reply
 • hur mkt kosta det?

  Reply
 • Hej! Jag hade tänkt vara något kattdjur på halloween och jag undrar om du kunde visa hur man får till den perfekta katt-looken? Hade varit himla kul att se din egna tolkning på det också. Kram 🙂

  Reply
 • Wow vad fina!!

  Reply
 • Linda! Brukar du vara ute och föreläsa? Hur kan man boka dig för sminkning/föreläsning? Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej!
  Jag har märkt att du använder en hel del MakeupGeek på senaste och antar att du beställt från deras hemsida. Jag hade tänkt att testa en bunt ögonskuggor från dem men är lite skeptisk mot att handla på internet. Hur tyckte du att din beställning sköttes? Känns betalningen pålitlig? Funkar shippingen bra? Fick du tull och har du returnerat något? Och har du några tips på vilka skuggor som är grymmast?
  Tack!

  Reply
 • Hej! Ja allt har fungerat bra varje gång 🙂

  Reply
 • linda i love u and i love ur work.. i want to become like u one day :')

  Reply
 • Hej! Skulle inte du lägga ut lätta halloween sminkningen som vi "amatörer" kan göra

  Reply
 • Hvor er det fint!!

  Reply
 • Beautiful nails! I wanted the gold ones, but these rosies look much better!

  Reply
 • Så coolt!

  Reply