Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | October 28, 2013

Tutorial – Dark skies


14 kommentarer14 kommentarer om “Tutorial – Dark skies”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad använder du för primer? 🙂

  Reply
 • nyx jumbo eye pencil

  Reply
 • Hej Linda, först vill jag bara säga att jag älskar din blogg, alltid lika rolig att läsa 🙂
  Sen har jag två frågor. Först undrar jag om du har något tips mot sköra naglar? Jag har ganska långa och fina naglar naturligt men problemet är att de är väldigt sköra, de skivar sig hela tiden. Just nu äter jag Silicea från Life butiken men det verkar inte hjälpa, så har du något bra tips?
  Sen undrar jag vad du tycker om Elf och deras smink, vet att du skrivit om det förr och sagt att du tycker om det, men har inte sett dig använda det på ett tag. Jag bara undrar om du tycker det är bra smink för ganska så lite pengar, är det värt att satsa på? Jag tänker mest att för mig som en fattig student kan jag få produkter för 300 som i vanliga fall skulle gå på över 100-lappen.

  Reply
 • Använd Trind till dina naglar, du kommer aldrig hitta något som gör dina naglar starkare än den! Tro mig! Jobbar med naglar och har rekommenderat den till alla som vill ha naturliga starka naglar. Finns att köpa på kicks.

  Vill du ha billigt smink är NYX bättre än elf tycker iaf jag och du kan köpa NYX super billigt på cherryculture.com MYCKET billigare än om du köper i Sverige, de skickar från USA och ja har aldrig behövt betala tull!:)

  Reply
 • Jag är i akut behov av tips på bra men inte superduper dyra primers! Hjälp!

  Reply
 • Mac- paintpot i färgen painterly. Sjukt bra och håller jääävligt länge! MAC Pro longwear concealer, Eller URban decays primer också sjukt bra. NYX pennan som hon använder tar fram färgen på skuggorna väldigt bra men tenderar att sätta sig i rynkor och veck om man använder den ensam så bra att använda en primer eller en flytande concealer under.

  Reply
 • Vad är det för röd ögonskugga? Jag har letat ööööverallt för en snygg röd skugga men det verkar svårare än svårast!

  Reply
 • Hej Allihopa! Jag har chansen att bli reporter på MTV MUSIC AWARDS i år! Om ni hjälper mig att rösta så får ni gärna maila frågor ni vill att jag ska fråga kändisarna! Sedan bloggar jag om allt! Tar en sekund att rösta: http://www.ziggoreporter.nl/home/590
  Maila frågorna till [email protected].

  Man måste ha instagram och det funkar inte med mobil. Tusen tack och glöm inte att maila frågor till era idoler <3

  Reply
 • vad har du på dig för underbar spetstopp på dark skies sminkningen?

  Reply
 • Hej. Jag undrar hur du får eyelinern/kajal att sitta i vattenlinjen? Jag har jätte svårt för det!

  Reply
 • Glömde att fråga oxå vilken din favoriteyeliner/kajal är vilken använder du helst?

  Reply
 • Which eyeshadow did you use?

  Reply
 • I just read the other post, just ignore this question :S

  Reply
 • Hej Linda! Du jobbar väl på Make up store? I så fall vilken MUS butik?

  Reply