Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:13 | November 8, 2013

Londonshopping!

Idag har jag och Ellen sprungit runt så att jag nästan började gråta pga att mina skor klämde så mycket mot slutet.. Jag slängde dom nu 🙁 Skorna alltså
Iallafall så har jag hunnit shoppa lite nya beautygrejer.

Köpte bl.a MAC:s face and body foundation jag hört så mycket bra om, och typ alla MUOR använder sig av dem.. utom jag.. haha
Sedan hittade jag Satin Lipstick Fleshpot som är sådär perfekt nuderosa (om man är blek i hyn) utan att bli fjortisrosa. Perfekt kall ton som passar en lite sotad look.

Dagens ris: Vi pratade med en tjej på Benefit som först var skittrevlig och presenterade hela nya kollektionen och massa produkter för oss. SEN när vi frågade vart Primark låg, så säger hon: “Folk som shoppar här GÅR inte till Primark..?? ” Jo.. Vi gör, sa vi. Riktigt dålig stil..

Dagens ros: Två jättegulliga danska tjejer som höll oss sällskap i regnet hela vägen till Primark.

Nu ska vi till China town och äta lite är tanken. Hungriga som hus!
Sen blir det tidig kväll, imorgon är det olika föreläsningar heeeela dagen lång 🙂 PEPP!

/Lovely shopping in London today.. Bought some really nice things, and of course some make up 🙂
Tomorrow we’re busy with seminars all day, and then going to eat some Dinner at The Ivy.

hope you´re all good. See you soon 🙂


16 kommentarer16 kommentarer om “Londonshopping!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken färg har du på foundationen? Jag funderar på att köpa en men vet inte om jag ska ha N eller C… Jag har varm och ljus hudton. Skulle vara jättebra om du typ skrev en liten tabell på MAC foundations!! Tycker det är svårt att veta om de är varma eller kalla :/

  Reply
 • Cornelia, N står ju för Neutral och C för cold. Eller vad menar du? 🙂

  Reply
 • På de MAC foundations som har NW och NC så står ju NW för natural warm(rosa underton) och NC för natural cold (gul underton) så jag tänkte om det var så på denna också?
  Frågan är: har C rosa underton och N gul underton? 🙂

  Reply
 • Cornelia, om du har varma undertoner sås ska du ha den foundation som heter C om det är just Face & Body. De andra foundations som finns i vårt sortiment skulle du i sådana fall ha NC av. Både C och NC går åt det varmare hållet och skulle passa din hudton bättre 🙂

  Reply
 • Hur kontaktar man dig om man har frågor man vill att du ska svara på? Mail?

  Reply
 • Hej Linda! Jag går stylistprogrammet på en skola i Uddevalla. Har läst din blogg i flera år och älskar allt du gör. Du är en stor insperation för mig! Det hade varit såååå roligt om du ville kolla på min blogg och säga vad du tycker om mina make uper/ frisyrer! Hade verkligen uppskattat det!
  http://fames.se/karlssonsannas/kategori/%E2%9C%9E-stylist/%E2%9C%9E-smink/
  http://fames.se/karlssonsannas/kategori/%E2%9C%9E-stylist/%E2%9C%9E-har/
  Jag har endast gått utbildningen i cirka 3 månader. Har lärt mig en hel del på den tiden och jag tycker allt är så roligt!

  Reply
 • Åh vad roligt ni kommer att ha!!

  Reply
 • Jag är såå avundsjuk på er som är iväg på denna resan 🙁

  Reply
 • Fasen vad tråkigt att de var så dryga på Benefit :/ inte ok! Så kommer du förhoppningsvis aldrig känna hos oss 🙂 kram felicia på sephora biblioteksgatan

  Reply
 • Ja verkligen! Nej ni är ju hur trevliga som helst 🙂

  Reply
 • Superfint läppstift gumman! Och jisses vad snobbigt sagt av den kvinnan, man kan väl gilla både budget och lyx!

  Kram

  Reply
 • Oooh ska till London om några veckor, du får hemskt gärna tipsa om bra sminkshopping sen! Typ bra budgetställen, märken och produkter som inte finns i Sverige osv … 🙂 Kram på dig!

  Reply
 • Hej,

  Vilken färg har du?

  Kram

  Reply
 • Jag undrar vilken färg du har på foundationen jag med. 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har länge letat det perfekta "nudestiftet" att tona ner läpparna med. Efter många slantar har jag fortfarande inte lyckats. Antingen blir det för barbierosa eller för idominvitt.. Det skulle vara väldigt intressant att de ditt stift på, skulle du kunna lägga upp en bild på dig så man får en lite bättre uppfattning? Tack på förhand!

  Reply
 • Hej Linda! Tack för en superbra blogg! Har du hunnit testa denna foundation än? Är den bra? Mvh Paula

  Reply