Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:53 | November 14, 2013

Räddarna för torra händer! Alla goda ting är två


Var på ett supermysigt event med Rituals idag! Har ni aldrig besökt en Ritualsbutik? gör det! Produkterna är så himla mysiga och sååå fina! man vill helst ha allt framme så man kan titta på dem hela dagarna. Dessutom doftar ALLT gott. ALLT!

Fick en liten goodiebag med mig hem som bl.a innehöll dessa fantastiska handprodukter!
En scrub och en superfet handkräm (fet som i både fet, och bra) Scruben fick jag demonstrerad på plats och jag fick otroligt lena händer, med krämen på det kommer jag definitivt inte ha några torra händer i vinter.

Det bästa är att handkrämen har min absoluta favoritdoft hos Rituals: Yin! (Skrev om en bed & Bodyspray för ett tag sedan)

Bra julklappstips om inget annat 🙂

/Got these two goodies today! It’s a hand scrub and balm from Rituals.. Absolutely lovely


8 kommentarer8 kommentarer om “Räddarna för torra händer! Alla goda ting är två”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag får jätte jätte torr hy på vintern mest under näsan och runt munnen, och det svider och jag kan inte använda fondation eller concealer för det ser bara värre ut då. Och jag smörja in mig varje dag och morgon med fet kräm men hjälper inte ändå, har du något tips på en bra kräm så jag slipper vara torr? Tack för en bra blogg och förebild, kram.

  Reply
 • Det är ett vanligt problem att man blir torr på vintern! Testa med att lägga fuktmast några ggr i veckan, samt skrubba de torra områdena med mild ansiktsskrubb och använd en lite fetare nattkräm även på dagen, det brukar hjälpa 🙂 Kram!

  Reply
 • Låter ju himla nice med handskrubben!! 😀

  Reply
 • Hej!
  Snälla kan du inte tipsa om ett kit med sminkborstar för bästa ögonmakeupen? Det får inte kosta skjortan. Jag har tänkt att jag vill bli bättre på att sminka men jag har inga borstar för ögonen eller ögonbrynen än så det skulle vara guld om du kunde hjälpa mig hitta något bra!
  /Emma

  Reply
 • Real Techniques har bra sminkborstar för hyfsade priser, likaså Sigma 🙂

  Reply
 • Real technique har fantastiska borstar! De finns på eleven.se och är av bra kvalitét!

  Reply
 • Rituals är fantastiskt, deras produkter är fantastiska och personalen är också fantastisk!
  Förutom att vara utomordentliga så är produkterna inte djurtestade och det gör mig lycklig ända in i själen.
  Tycker att alla borde besöka en Ritualsbutik, i alla fall en gång, och få en ritual demonstrerad samt lukta, klämma och känna på allt Rituals har att erbjuda – för det är verkligen en butik som är one of a kind.
  Nu jobbar jag ju i en Ritualsbutik, så är kanske lite partisk 😉 Men jag älskar företaget!

  Tips: Miracle Balm fungerar som ett balsam för händerna och är superbra att använda över natten. Som ett leave-in balsam för torra händer 🙂

  Reply
 • Här kan man även köpa dem via internet: http://se.rituals.com/sv-se/balsam/miracle-balm-9104.html . Om man inte har vägarna förbi butiken 🙂

  Reply