Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:13 | November 16, 2013

Ny videotutorial! – Fairy tale eyes!

To activate english subs. Press the text icon in the toolbar!


21 kommentarer21 kommentarer om “Ny videotutorial! – Fairy tale eyes!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag tycker verkligen om din blogg, har tillochmed köpt en del makeup som du använt och skrivit om!
  Jag tänkte fråga dig.. Jag har någorlunda långa ögonfransar, men oftast när jag tagit på mascara så tar det några timmar och sen lägger sig mina ögonfransar lixom "rakt fram/neråt" även om jag böjt dem. Har du något tips på vad jag kan använda/göra för att få mina ögonfransar att se ut som ögonfransar ska göra, en hel dag?
  Kram på dig!

  Reply
 • Hej! Vad roligt att höra 🙂
  Testa vattenfast mascara, de är oftast lättare och gör inte att fransarna böjer ner sig under dagen. 🙂 glöm inte att ta bort med en vattenfast remover efteråt. Loreal har en för typ 59kr som är super! Kram!

  Reply
 • Var kommer lösögonfransarna ifrån och vad heter de?

  Reply
 • Otroligt fin makeup, och helt klart den bästa tutorialen hittills tack vare alla grymma tips 🙂

  Reply
 • Hej! Vill börja med att tacka dig för en grym blogg fylld med inspiration. Tack vare dig ser jag ut som en hollywood stjärna varje dag på jobbet 🙂
  Måste ju bara fråga. Vilken färg är det egentligen på dina ögon? Och vilka färglinser är det du använder? För dina ögon ser ju fantastiskt "äkta" ut på alla bilder!
  Keep up with the asgrymma jobb.
  Mycket kärlek // Ronson

  Reply
 • Photoshop

  Reply
 • Så snyggt! Testade men blev inte riiiktigt som när du gör haha. Men antar att man behöver bra ögonskuggor också. Vilket jag tyvärr inte har. Men det blir Make up store nästa!!! Dom ögonskuggorna jag använde är jätte smuliga och faller av :/

  Reply
 • Hej Linda!
  En tjej från lilla Karlskrona här som följt dig i flera år! Tycker det är jättekul med dina videos men jag kan inte se dem i telefonen när du har lagt upp dem i bloggen. Har iPhone! Tänkte att det kanske var något du ville veta. Kram! 🙂

  Reply
 • Du kan se alla hennes videos om du går in på youtube istället 🙂

  Reply
 • Kolla på youtube istället! youtube.com/bangerbeauty
  Det har med kodningen att göra. lägger jag upp koden som funkar i mobiler funkar videon inte via dator.. tekniken är knasig 😉

  Reply
 • Linda, jag tycker du gör ypperliga tutorials. Du förklarar vad du gör på ett självsäkert sätt som gör att man förstår. Det är bra att du berättar vad det är för material du använder och jag tycker givetvis att du är en super makeupartist. Hoppas få ta del av många fler videos. Kram Lovisa!

  Reply
 • Tack så jättemycket! Kram

  Reply
 • Snyggt, synd man inte kan göra det så bra själv, ser ut som 2 blåtiror när jag försöker själv. 😉

  Reply
 • Det är bara att öva 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Du är SÅ duktig! Följer din blogg sen flera år tillbaka och det är så roligt att se din utveckling inom smink och skönhet men också inom bloggvärlden. Kan du inte ta det ett steg längre? Genom att börja göra egna produkter, DET skulle sälja! Bara alla sminkborstar är svåra att välja och hitta rätt 😛 Stor kram!

  Reply
 • Tack hanna, dina ord värmer 🙂 Det är något jag funderat på, men i dagsläget inte har tid att göra, kanske blir ett senare projekt! Kram på dig!

  Reply
 • det är så fint ! Men kära Linda , man kan se mjäll ! 🙁

  Reply
 • Tror inte att det är mjäll, är nog snarare glitter

  Reply
 • Det är glitter.. haha 🙂 glittret har en tendens att flyga upp i håret.. vilket jag såg efter filmen var klar 😛

  Reply
 • Jag orkar inte/har inte tid att kolla på flera ställen vilket gör att jag går miste om alla videos. Vänligen lägg upp videon dubbelt, med kod både för iPhone och dator!

  Reply
 • Shit vad snyggt!
  Jag uppskattar verkligen dina videos.

  Reply