Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | November 19, 2013

Bewinged eyeliner

Bilder från detta modejobb kommer att komma upp på stureplan.se idag 🙂

/Pics from this editorial will be up at Stureplan.se today 🙂


3 kommentarer3 kommentarer om “Bewinged eyeliner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska bli kul att se resultatet! 🙂

  Reply
 • Snyggt!!

  Reply
 • Hej fina du!
  Jag har en fråga jag hoppas du kan svara på! 🙂
  Jag använder mig nämligen av make up stores cover all mix och tycker att det ibland kan bli lite smuligt när jag använder den till att täcka, har du något tips på hur jag kan göra för att det inte ska bli så?
  ÄLSKAR det du gör, du är sjukt duktig! Kram

  Reply