Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | November 20, 2013

Vackert midnattsblå ögonpenna från PIXI

Lade ni märke till den superfina stjärnhimmelsblå färgen i dagens makeup?
Det var inte en skuggan, utan en penna från märket PIXI som är helt fantastisk, och sitter som berg!
PIXI, har till allas stora glädje kommit till Sverige och finns att köpa på Eleven.se, tror dock inte denna pennan kommit in ännu, den är ur deras senaste kollektion och jag skaffade mig den när jag var i London.

Endless silky eye pen kostar 149kr

/Did you notice the lovely blue shimmery color in todays look?
That was my new favourite eyepencil from PIXI: “Endless silky eye pen Iridescent Iris”
Isn’t it amazing? I just love the color, the shimmer, the texture.. everything about it


4 kommentarer4 kommentarer om “Vackert midnattsblå ögonpenna från PIXI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Detta låter nog konstigt men jag har nyligen flyttat till london (inte det som kommer låta konstigt) men ja, grejen är att jag som är sminkintresserad inte hittat något bra ställe där jag kan köpa smink!? Har sett att Boots har lite, och så har jag hittat Make Up Store och Kiko men inte så mycket mer.. Kan du säga too tio butikerna samt var de ligger så jag enkelt kan hitta.. Vore gulligt av dig om du kunde. Annars hoppas jag att du hade det superbra i världens finaste stad och att du snart kommer hit igen! Haha
  Puss

  Reply
 • Skit snygg färg 🙂

  Reply
 • Otroligt fin färg!

  Reply
 • Hej Linda! Varje gång jag använder mig av en ögonpenna eller kajal så får jag alltid den där, absolut inte fina, kanten på själva ögongloben, det liksom "färgar av sig". Oftast oxå bara på mitt ena öga (alltid samma) även när jag använt en eyeprimer innan! Vad gör jag för fel? Hoppas du kan svara 🙂

  Reply