Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:52 | November 22, 2013

New make up tutorial – Eyebrows!

Kunde av någon anledning inte ladda upp filmen direkt i bloggen.. men klicka på bilden så kommer ni till youtube-kanalen, och glöm inte att prenumerera, så ni inte missar något 🙂
Ha en fin fredagskväll nu <3


11 kommentarer11 kommentarer om “New make up tutorial – Eyebrows!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag älskar verkligen din blogg. Men jag undrar.. Hur får jag mitt smink att sitta en helkväll ute på stan? När jag börjar dricka så blir jag rödflammig i ansiktet.. Hur funkar det resten av kvällen? Det sitter liksom inte kvar. Ibland känns det som jag översminkar mig hemma för jag vet att det försvinner.. Är inte den som gillar att ta med halva sminkväskan ut och trängas inne på damernas en gång i timmen.. Hjälp!

  Henrietta

  Reply
 • Hej! Jag vet flera vänner som också blir röda sådär, precis som du. jag tycker du ska satsa på produkter som är gulpigmenterade eftersom de neutraliserar rött. Ett gultonat puder under kvällen skulle du kunna ha med i väskan och dutta på där du blir röd. (och drick alkohol med måtta såklart:)) Kram!

  Reply
 • tack tack tack för en bryn video!!

  Reply
 • Äntligen!! Så sjukt kul att få en ögonbrynstutorial av dig 🙂

  Reply
 • Perfekt med länk så vi med iPhone också kan titta enkelt genom bara ett klick!

  Reply
 • I love your tutorials! more, More, MORE ! 🙂

  Reply
 • Hej !
  Consiler finns i tre olika färger. Vilken färg tog du när du skulle blanda med fundation?

  Reply
 • super !!! Nu fick jag massa användbar info till nästa gång jag ska fylla i mina bryn

  Dock har jag en fråga, jag har ganska glest mellan stråna längst in, är det fel att fylla i så det blir fyllt längre in? Annars börjar mina bryn "synas" strax före den högsta punkten, vilket jag själv inte tycker är så vackert…

  Kram och tack för alla bra tips man får från dig! 🙂

  Reply
 • Hur gör du med ögonbrynen innan du målar dem? Har du någon särskild rutin kring dem, med t.ex. fuktkräm, primer, måla foundation över? Jag har ljusa, glesa bryn och relativt torr hud. När jag använder brynskugga upplever jag att det ibland fäster dåligt och blir flammigt på mig, och undrar vad jag kan göra åt detta? Andra dagar kan det istället fästa för mycket färg i partier och se “småprickigt” ut. Verkar inte hitta någon rutin som riktigt fungerar för mig för att just brynen ska bli bra… Det känns som jag skulle behöva någon form av bas innan jag målar dem, men jag vet inte med vad. :/

  Reply
 • Hej! Kika på min senaste morgonrutin-video på youtube, där berättar jag om bryn, och hur jag gör varje dag 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=jnty3Z8zjeA

  Reply
 • Tusen tack, då ska jag kolla den genast! 🙂

  Reply