Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:14 | November 22, 2013

Never & Currant!

Var inom NYX i Gallerian här i Stockholm igår och köpte två läppennor: Never och Currant.
Never är otroligt snygg grå/lila/röd/brun, och kall i färgen som gör sig fantastisk på en ljus hy!
Currant är varmare och väldigt lik min favvo (som tyvärr har utgått) Make up stores Frosted Berry!
Kostar dessutom bara 55kr. Som hittat!

/Bought lippencils Never & Currant from NYX yesterday.. I really love Never! It’s perfect!
Currant looks much like my old favourite “Frosted berry” (No longer avaliable) from Make up store.


6 kommentarer6 kommentarer om “Never & Currant!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda!
  Först vill jag säga att du är superduktig och den bästa "smink" blogg jag någonsin har sätt (tummen upp för dig).
  Min fråga är : Vad använder du för att slippa att läpparna blir så himla torra? när man använder läppenna eller läppstift?

  Vänligen,

  Melek

  Reply
 • Hej Melek! Tack så jättemycket 🙂
  JAg använder inget speciellt, har nästan aldrig torra läppar bara.. (peppar peppar) Och upplever jag att de blir torra med penna eller stift brukar jag bara ta ett gloss ovanpå. Kram!

  Reply
 • Riktigt fina. Gillar framförallt den nedre på första bilden. Antar att det inte är Currant? Måste kolla in Nyx läppennor när jag har vägarna förbi gallerian nästa gång. Hur är hållbarheten? Torkar de ut läpparna eller är de ok?

  Kul att se dig igår också!!

  Reply
 • Den nedre är “never” jag tycker de är ganska krämiga ändå för att vara läppennor!
  Roligt att se dig också 🙂

  Reply
 • Hej! Jag har en liten fråga som kanske inte passar till inlägget men vet inte var jag annars ska skriva, så hoppas det är ok! 🙂 jag undrar lite om cremeblush. Vad tycker du om dom? Bästa sätt att applicera? Kan man liksom ha puder åvanpå? Jag känner mig lite blank utan puder men puder kanske tar bort färgen på creme rougen? Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej! Jag tycker själv inte om att jobba med krämrouge då det ofta blir ojämnt enligt min mening. Krämrouge är dock det absolut finaste om man inte har någon foundation under, på sommaren tillexempel! Men du kan absolut använda puder på en krämrouge. kram på dig!

  Reply