Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | November 23, 2013

Färgbomben, en favorit för att behålla hårfärgen

Jag har använt Revlons färgbollar sedan jag började färga håret hit och dit.. både röd, koppar, silver, beige och brun har funnits i mitt badrum.
Den bruna använder jag just nu för att färgen inte ska bli dassig!
Den är min räddare i nöden, helt klart 🙂 Kan användas som inpackning med lite pigment för uppfräschning i 3 minuter, men jag brukar låta den sitta i 25-30 min så funkar den som en toning! (glöm ej handskar! annars blir du väldigt brun i händerna)
Förrutom färgen blir håret fantastiskt mjukt och doftar gott!
Finns på Eleven.se (HÄR) och kostar 179kr istället för 219!

/I’ve used Nutri color creme from Revlon  from the moment I started color my hair..
I use the brown one right now to freshen up my color now and then.
Don’t forget to use gloves, otherwise your palms will be brown


23 kommentarer23 kommentarer om “Färgbomben, en favorit för att behålla hårfärgen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ja använder också färgbomb fast då till ljust hår. Den är jätte bra! 🙂

  Reply
 • Åh jag älskar också dom här! Helt klart en life saver om man vill att färgen ska hålla 🙂

  Reply
 • Perfekt är den ja! Har röda toppar och använder den ibland för att piffa upp färgen. Funkar kanon! 🙂

  Reply
 • Jeg har lige farvet mit hår brunt, måske jeg skulle få mig en colorbomb!

  Reply
 • Har precis tonat och funderade på denna bruna colourbomb…ser att den är slut just nu hos eleven 🙁

  Reply
 • Såg också det.. :-/

  Reply
 • Tack! 🙂

  Reply
 • De är verkligen helawesome!!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har en fråga till dig? Jag köpte ett Mac läppstift idag i färgen angel. För jag brukar tittar på många youtubare som har den färgen särskilt i Australien. Men det läppstiftet som heter angel från Mac är mycket mer rosa när dom visar det mitt är mörkare i tonen. Vet du varför? Kallas färgerna olika i olika länder? (Förvirrad) :s skulle vara jättesnällt om du svarade kram! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Kan det vara så att du är ljusare i hudtonen så att det upplevs mörkare på dig? annars KAN det vara någon skillnad på olika leveranser, men den skillanden är aldrig SÅ markant..
  Kram!

  Reply
 • Älskar också dessa bomber. Fire red är verkligen fantastisk till knallrött hår, så sinnessjukt pigmenterad. Det räckte med att vrida ur håret från vatten efter shampoonering, ha i färgbomben, raka benen, skölja ur håret och i med balsam. Sedan var håret som nyfärgat! (Behövde inte handskar heller. Men tvätta händerna direkt efter att man kladdat färdigt med håret)

  Reply
 • Jag hade Copper förut och mina händer såg ut som morötter om jag inte hade handskar ;P

  Reply
 • Älskar deeeem !!! Använt i flera år ! Bomben som heter fire red besparar en massssor pengar du annars skulle lagt hos frissan! Dessutom luktar dem jättegott !

  Reply
 • Jag använder 740 Copper för att fräscha upp mitt naturligt röda hår. Det kan va svårt att hitta rätt nyans bland alla toningar o hårfärger så jag blev superglad när jag äntligen hittade rätt produkt för mitt hår!!
  Suverän produkt!

  Reply
 • Åh, vet du om det finns någon för svart hår?

  Reply
 • kan inte leva utan dem! <3

  Reply
 • förstår inte ni som säger att de funkar för att piffa upp ofärgat hår, på mig fäster den inte alls på hår som är ofärgat. men jättebra när färgen fadear innan man får utväxt 🙂

  Reply
 • Hur gör du när du använder den som toning ? Har i i torrt hår och sen sköljer ur eller tvättar håret och sen har i den i 25-30 min ? Jag skulle gärna vilja testa men ble lite förvirrad ! ;D

  Reply
 • Man tvättar håret med schampo först, sen handdukstorkar man håret och tar i färginpackningen. Låter det verka i minst 3 minuter, man kan ha det längre i håret. Sen sköljer man ur det noga – vips – klart! 🙂
  Det står på förpackningen precis hur man ska göra. Varje gång man sen tvättar håret försvinner lite av färgen.

  Reply
 • Hej!
  Jag har en askblond (naturlig) nyans och funderar på white platinum. Tror du det kan ge mig en ljusare nyans (fattar att det inte är en färgning) men brukade använda silvershampo men det kändes så kemiskt så jag slutade och tänker nu att denna kanske kan ge samma effekt. Vad tror du?

  Reply
 • Hej!
  Den ger dig inte en ljusre nyans, men en kallare! Dock är silverschampoo bättre tycker jag!

  Reply
 • Jag tycker också dom där är galet bra! Lite synd att dom inte färga utväxten alls bara… Den vill man ju också kunna fräscha upp 🙂

  Reply
 • Jag tycker den tar liiite av utväxten.. dock int mycket

  Reply