Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | November 24, 2013

New nails!

Var hos Frida (min bästa nageltjej EVER) och fixade naglarna igår!
Det är så najs att få naglarna fina och smala, PLUS att jag inte klämmer några porer när jag har långa naglar 🙂
Jag gillar visserligen mina korta naglar, men det känns kul att ha långa ibland!
Dessa naglar är i akryl.
Ringarna på bilden är från H&M (förrutom den lilla silvriga)

/Got my nails done  yesterday. I really like this shape, and the half-matte finish of the colors.
The rings are from H&M


6 kommentarer6 kommentarer om “New nails!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Även om jag tycker att dina nya naglar är superfina så kan jag inte låta bli att undra vilket OPI-nagellack det är på första bilden? 🙂

  Reply
 • Vilket märke kommer dina bruna linser ifrån?

  Reply
 • Det är photoshop

  Reply
 • Skit snyggt! Vad kostade det dig?

  Reply
 • Hej, jag precis som du har problem med att jag alltid måste klämma och klia på pormaskar/finnar vilket gör att de ofta lämnar ifrån sig fula röda prickar som bleknar men aldrig försvinner helt. Nu till min fråga: Hur täcker man de röda märkena bäst och har du tips på någon kräm som bleker märkena?

  Reply
 • sjukt snygga!!

  Reply