Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:17 | November 28, 2013

Glossybox + Dagmar = Sant!

I månadens glossybox som är designad av Dagmar så får ALLA Emites supersvarta skugga “Dams”
Jag tog dessa bilder till Glossybox ära med en klänning från Dagmar. Och såklart är det Dams-skuggan som använts!
Min tolkning av boxen helt enkelt! 🙂
Foto: Linus


6 kommentarer6 kommentarer om “Glossybox + Dagmar = Sant!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker att Dagmar-boxen var en bra box i helhet. Väldigt fin och trevligt innehåll 🙂
  Gick också loss med skuggan det första jag gjorde, tyvärr är man ju inte lika konstnärlig och duktig som du, men det var en trevlig och lättjobbad skugga även för oss som inte använder det speciellt ofta 🙂

  Reply
 • Vackra bilder!

  Reply
 • Du är så snygg !
  Hur kan man få boka tid hos dig för att bli sminkad?

  Reply
 • Jättefina bilder på vackra dig Linda! Trevlig helg. Kram!

  Reply
 • Hej, skulle du kunna börja med att göra ett videoinlägg när du visar vad du har fått i din glossybox igen? Jag tycker att det var en utan månadernas bästa inlägg, för att det är kul att jämföra med vad andra får, samt få höra dina åsikter om produkterna 🙂

  Reply
 • det var den bästa boxen jag fått hittills! dock gillade jag inte ögonskuggan.. efter 2-3 timmar hade den veckat sig trots att jag använde primer..

  Reply