Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:15 | November 28, 2013

Linda gillar: Soulhine

Förstår inte hur denna rouge råkat hamna längst ner i min sminkväska, HUR fin är den?
Soulshine från NARS kan antingen användas som tre olika router eller som en. Se bilderna nedan.
Färgerna är som vanligt vad gäller NARS väldigt pigmenterade och fina.

Finns på Sephora.

/Why haven’t I been shown you this cheekpalette before? Soulshine from NARS is amazing! You can wear the colors separate or together as on the pictures.


10 kommentarer10 kommentarer om “Linda gillar: Soulhine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Linda! Jag vill väldigt gärna köpa läppstift, men det flyter ju gärna ut utan läppenna. Har du tips på hur man vet vilken färg på läppennan man ska välja, så det inte blir konstiga konturer osv? Förstår såklart att man ju inte kan välja en rosa läppenna till ett rött läppstift, men jag undrar mer över hur man vet vilken penna man ska välja, om man exempelvis beställer över nätet?

  Reply
 • Vet du någon hemsida man kan beställa NARS ifrån? Här uppe i norrland har vi ju tyvärr inte Sephora 🙁

  Reply
 • Sephora.com har det mesta! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Nästa år har jag och min sambo tänkt att flytta till Stockholm. Mitt största intresse är make up så jag har tänkt att utbilda mig till make up artist när vi flyttat dit. Men jag undrar om du har någon speciell skola du kan rekommendera? Finns det någon som är bättre än nån annan och vad ska man tänka på ?

  Tacksam för svar!
  Mvh
  Sofia

  Reply
 • Hej!
  Testade inte du nå hårborttagningsprodukt förr som du skulle recensera om?
  Har för mig att jag blev nyfiken på resultatet men det har inte kommit upp.

  Reply
 • Hej! Jätte fina bilder, älskar hur proffsigt du utnyttjar vinklarna och suger ut det vackraste ur dem, i kombination med det uttrycksfulla ljuset förmedlas en oförställd bild man njuter av att kolla på! Men till min fråga, jo jag undrar om du eller någon annan kan svara lite på det här med ögonfransböjare. Dess negativa effekter på fransarna, är sked skonsammare och bör man helst undvika att böja ögonfransarna helt för att slippa att man tappar ögonfransar eller sliter för mycket på dem!? Detta kanske är en dum fråga tänker ni och förlåt om jag slösar din tid, men vet inte vad som är myt eller inte om man frågar eller söker så skulle vilja ha en trovärdig åsikt ( eller någon annan av er snälla läsare kunskaper :)) Så heder till den som läst allt detta och lev ett lyckligt liv, hälsa dina nära och kära! puss och kram och allt det där! Skulle bli otroligt tacksam för svar!! <3 🙂

  Reply
 • Haha Gud det där var fel inlägg, var menat till där du fotade med den där skuggan ( nu kanske ni experter blev förnärmade för mitt oprofessionella benämnande på skuggan, kan inte så mycket om smink nämligen) men jaja, frågan kvarstår! 😀

  Reply
 • Hej! Jag brukar använda mig av ett väldigt finkornigt transparent löspuder i min makeup men tycker ibland att det är svårt att få upp på sminkborsten eller så känns det som att all produkt sitter kvar i borsten och inte kommer på mitt ansikte… Vad för sorts borste använder du till löspuder?

  Reply
 • Du kan testa en puderpuff. Jag har köpt min på make Up store och använder den dagligen till mitt lösouder, super bra tycker jag 😀

  Reply
 • Hej Linda, jag undrar hur du står inför smink som testas på djur? Vet att du använder MAC ganska mycket och nu när de ska börja sälja sina produkter i Kina, som har lag på att allt ska djurtestas innan det får säljas, därför ska iallafall jag bojkotta även det märket. Vill man verkligen stödja ett företag som gör ett sånt val? (Trots att produkterna som säljs i Sverige inte djurtestas känns det som ett steg i helt fel riktning)

  Reply