Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | November 29, 2013

Videotutorial – Purple smoky eyes


13 kommentarer13 kommentarer om “Videotutorial – Purple smoky eyes”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Beautifull!!!!! I have this palet and i love it.
  Kisses

  Reply
 • Vad bra video! D
  Kram

  Reply
 • du tog precis upp ett ämne jag länge har funderat över, sökt på internet osv och inte hittat något svar. Du nämnde djupt liggande ögon i videon, jag har länge undrat hur jag ska sminka mig och va jag har för "ögonform" jag har helt vanliga ögon men när jag kollar vanligt är det som att hela ögonlocket försvinner in i globen så sudda en sotning är jättesvårt… kan du förklara lite mer hur man ska kunna göra olika sminkningar för olika ögon och va alla former innebär.

  Reply
 • Hej! Vart utbildade du dig till makeup-artist? Är nämligen intresserad av att bli det men vill dock inte bo i varken Stockholm, Malmö eller Göteborg men det känns som att det bara finns utbildningar och kurser där?… Tacksam för svar!

  Reply
 • Super! Vad man längtat efter att se dig göra dina fantastiska makes på video!
  Lycklig är jag också över att de är textade, så att jag som är hörselskadad kan ta del av det du säger också. (Det tänkte man kanske inte på att texten gör nytta för fler än utländska läsare 🙂

  Hoppas få se en crazy make tutorial snart 😛
  Keep up the good work!

  Reply
 • Vad roligt att du gillar dem 🙂

  Reply
 • Åter igen en helt vit, tom sida utan länk för oss som surfar via iPhone. Lägg ut länk tack!

  Reply
 • Du hittar den på Youtube om du söker på Bangerbeauty och sedan väljer kanaler uppe i högra hörnet. Då hittar du alla videoinlägg..:-)

  Reply
 • Jag vet det. problemet är att jag inte kan lägga in de länkarna i wordpress, det fungerar inte, utan koden bara försvinner, tekniken vll inte alltid det jag/ni vill.. tyvärr

  Reply
 • The make-up is amazing and you look stunning! Btw I really like your shirt – where did you get it (if it's not a secret:)? xx

  Reply
 • Var kommer nagellacket i videon ifrån? 🙂

  Reply
 • Jag undrar vad du använder för suddpensel? Har undrat det länge så jag vore jättetacksam för svar!:)

  Reply
 • Hej! Jag har penselfråga: Använder du samma appliceringspensel/suddpensel på både mörka och ljusa färger i en sminkning? hur får du isåfall pensel "ren" när du går från mörkt till ljust? Jag undrar också vad som är en bra penselbas att ha i sin ägo, för en nybörjare och fattig student:)

  Reply