Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | November 30, 2013

Grå sotning på bruna ögon

Ellen är jätteduktig på att sminka sig själv tycker jag. Och igår hjälpte jag henne med ögonbryn, och så lite sista piff på ögonmejken.
När man har en grå/svart sotning på bruna ögon kommer det bruna i ögonen fram väldigt bra då det blir en kontrast mellan kallt och varmt. Superfint tycker jag

/Here´s a grey/black makeup on brown eyes. the grey cold shades makes the brown in her eyes pop!


10 kommentarer10 kommentarer om “Grå sotning på bruna ögon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det märkte jag när jag testade min eyeliner, när jag lägger på liiite mer svart så kommer det bruna fram så himla mycket mer! Å det blir så snyggt. Ska testa och göra en sotning med grått, måste bara köpa lite mer ögonskuggor 😉

  Reply
 • Otroligt snyggt!!

  Reply
 • Riktigt fint!! 🙂

  Reply
 • Vilka skuggor har använts här? Någon som vet/vill gissa? MUS MS what?

  Reply
 • Skitsnyggt!!
  Vet du vilken färg hon har i håret?
  De va väldigt fin:)

  Reply
 • på mig funkar inte svarta sotningar alls och jag har väldigt mörkbruna ögon.. för mig funkar det bättre med bruna sotningat. jag tycker personligen att svarta sotningar passar bäst på folk som har ljusa ögon, den kontrasten är fin!

  Reply
 • Linda, jag fullkomligt älskar din blogg och youtubekanal! Har redan beställt hem smog och loose powder milk för att möjliggöra det sjukt snygga du skapar! Fler produkter ska det bli. Tänkte dock be dig göra ett inlägg/en tutorial på hur man kan sminka bruna och djupt liggande ögon. Det är precis vad jag har och jag finner det sjukt svårt att få till en snygg sotning. Har försökt följa dina steg i dina tutorials, men det slutar alltid med att jag ser ut som en dragqueen. Vet inte om detta kan ha att göra med mina djupt liggande ögon eller om det är produkterna som måste uppgraderas ett snäpp. Skulle hursomhelst vara otroligt tacksam över ett inlägg om hur man kan sminka bruna, djupt liggande ögon på ett tjusigt sätt! Tack på förhand grymma du.

  Reply
 • Jag bah: faaan va jag känner igen henne. Så var det ju "Elsa Gustavsson".

  Reply
 • Hej Linda! Har en liten fråga. Jag är en tjej med väldigt mörkbruna ögon och har ganska ljus hy, har dock väldigt svårt med att se mig själv i färgstarka ögonskuggor. Några tips på färger som passar för just mörkbruna ögon?

  Reply
 • Vad heter den gråa ögonskuggan? Supersnyggt!

  Reply