Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:51 | December 1, 2013

Julklappstips till er :)

I samarbete med Theyouway.com har jag fått möjligheten att välja ut sex favoritprodukter där ni kan köpa 3 produkter till priset av 2, hela december. Perfekta och fina julklappar till bra priser dessutom.
Jag tycker detta är så himla kul att göra eftersom jag verkligen gillar YOU, och tycker fler borde upptäcka både sajten och salongen. 🙂

Bland de sex favoriterna hittar ni Kevin Murphys Torrschampoo som är fantastiskt, Davines Oi Oil, Balsam och Shampoo, Max factors supermascara Clump defy och Ecoyas Lotus flower doftljujs.
klicka HÄR eller på bilden för att komma till sajten


2 kommentarer2 kommentarer om “Julklappstips till er :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Linda! Kan börja med att säga att jag älskar din blogg! Klickar in på den flera ggr om dagen 🙂
    Min fråga till dig är om du inte kan göra ett inlägg/video där du skriver om vad du tycker är viktigast att ha i sin vardagssminkväska. Jag är behov av en helt ny sminkväska känner jag så jag skulle gärna vilja halote tips och ideer då de inte är billigt att köpa så mycket olika sminkprodukter 🙂 tack på förhand ♥

    Reply
  • Usch. Gillar inte Youway…

    Reply