Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | December 2, 2013

Läsarfråga: Hur sminkar du dig i backen?

För er som missat så har jag varit i Sälen på säsongsibnvigningen i helgen. Såå mysigt!
Det tackar jag Petré Event och Hotell Bügelhof för. Det bjöds på skidåkning, härliga och glada människor, sång, förstklassig afterski och mat, massor av mat.

Jag fick  frågan om hur jag sminkar mig i backen.. Sanningen är, att jag inte brukar göra det alls.. eftersom smink har en tendens att kladda när man åker skidor, det är inte kul att ha ögonbrynen på kinden eller överallt i pannan efter halva dagen. MEN, ska jag väl sminka mig, och inte känna mig som fröken spöke på afterskin, drar jag bara på lite mineralpuder från Sheercover studio för att jämna ut hyn lite, sedan Gimmiebrow från benefit för att få lite färg i brynen och eventuellt en vattenfast mascara. That’s it!

Ovan ser ni en sådan sminkning! Det ska vara enkelt och inte kunna kladda.

/Got a question of how I do my makeup when I’m out skiing, and the truth is that I don’t put any makeup on at all..
BUT, if I don’t want to feel like a ghost at the Afterski I put on a mineralpowder from Sheercover studio to even out my skin, gimmiebrow from Benefit to give my brows some color and shape, and maybe some waterproof mascara, as on the pic above.


10 kommentarer10 kommentarer om “Läsarfråga: Hur sminkar du dig i backen?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du tipsa om bra ögonbryns pennor osv? Och hur man målar de bra? 🙂

  Reply
 • bra tips, linda det var tack vare dig jag hittade min passion för smink. För 2,5 år sedan, tack vare dig. Skulle betyda ALLT om du mailade mig eller kommenterade på min sminkblogg: http://makeupandstuuff.blogg.se

  Haha är livrädd för att åka skidor hahaha 🙂

  Reply
 • wow vilken fin lyster och färg i huden du hade på den här bilden! är det sheercover? är lite sugen på att testa det då jag inte riktigt kommer överens med bareminerals produkter.. super fint på dig! 🙂

  Reply
 • Jag kommer inte heller riktigt överens med bare minerals! Men sheercover studio är undebart! Det är sheercover jag har på bilden 🙂

  Reply
 • så du skulle rekommendera sheercover? hur är det jämfört med andra mineralpuder du testat? 🙂

  Reply
 • Sheercover studio är heeeeeelt fantastiskt! jag gillade inte vanliga sheercover. men studio är magisk!

  Reply
 • Christmas Time d.a.r.k (dumb ass roadkill) https://www.youtube.com/watch?v=CZTQoOIOBa0

  Reply
 • Då har ni ju varit i mina krokar 😉

  Reply
 • Jag undrar fortfarande har du inget bebishår annars hur får du det att se ut som du inte har ett enda bebis hårstrå? 🙂 Snälla svara gärna på detta undrat så länge !

  Reply
 • Har du sett detta? http://rodeo.net/killercolours/2013/12/12/the-truth/

  Är inte helt säker på att det är samma mineralpuder som du menar, men tänkte iaf kolla och se vad du tyckte och tänkte om det hela 🙂

  Reply