Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:07 | December 3, 2013

Todays look – Dots

Hektiskt schema idag. skriver produkter senare!


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look – Dots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är så himla duktig, det här var toppenhäfitgt! 🙂

  Reply
 • Så tjusigt! Jag är jätteglad över denna sminkning. Det blev en favorit med det samma 🙂 Tack Linda!

  Reply
 • Hej
  Superfin sminkning!
  Jag behöver hjälp, jag skall ut på julbord nu på fredag och skulle behöva tips på den perfekta makeupen. Lite sensuell men endå inte för mycket, hjääälp. =) Tack så jätte mycket för en super blogg!
  Mvh Therese

  Reply
 • Galet snyggt!! Jag har förresten mejlat dig 😉

  Reply
 • Vill bara säga att du är en av de största inspirationerna som fick mig att följa min dröm och ska nu utbilda mig till MUA! Du är grym verkligen, vore underbart att få jobba med dig i framtiden!

  Reply
 • Hej Linda! Har försökt att hitta din mailadress men det var svårare än jag trodde så jag får väl lov att skriva här då 🙂
  Jag undrar hur du tog dig in i makeup-branschen? Du var väl självklart utbildad och så men hade du kontakter eller har du kämpat med att få in en fot? Känner nämligen att jag själv hamnat i lite av ett hopplöst tillstånd, har ansökt till massor av olika företag men jag vet att makeup artist är ett hett yrke och har fått en känsla av att dom enbart tar in folk som känner folk så att säga. Jag utbildade mig 2009 via Makeupstudion i Borlänge och var en av dom bästa i klassen på bl.a. skönhetssminkningar (haha, tvungen att få med det då jag vet att jag inte är dålig på smink). Jag var först inte jätteaktiv med att söka jobb då jag bodde på mindre ort men nu när jag bott i Stockholm i snart 4 år och jag inte ens har fått visa upp mig på en intervju börjar det ju kännas omöjligt. Hur gjorde du? Har du några tips?
  Tackar om inte annat för all inspiration, du är grym!

  Reply