Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | December 4, 2013

En is-ängel

För första gången någonsin använde jag mineralpuder på plåtning, och jävlar i min låda, vad snyggt det blev!
Ni har säkert sett reklamen om Sheercover studio på tv? om att den är som ett trollspö som bara trollar bort alla skavanker och lämnar huden lystrig och fin.. låter skittöntigt, men DET STÄMMER. Älskar att jobba med Sheercover studio!
Överlag var plåtningen igår för Ambas Änglar fantastisk och här kommer en av lookerna!


15 kommentarer15 kommentarer om “En is-ängel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Konstigt att du som makeupartist inte använt mineralpuder på just plåtning innan, det är ju det absolut bästa!

  Reply
 • Sjukt snyggt!

  Reply
 • Jaha, just det. Nu fick du mej att klicka hem Sheercover Studio. ;o) Tack för tipset!

  Snygga sminkningar! Du är nog grymt, grymt skicklig.

  Reply
 • Det blir nästa mineral jag provar, Sheer Cover! Utgår ifrån att det är full täckning om man så önskar?

  Reply
 • Hej Linda! Jag älskar verkligen din blogg, du ger så bra inspiration och konkreta tips. Skulle inte du kunna prova smink från Tikei? Jag fick precis höra talas om märket och om man tittar på deras hemsida är det väldigt många som har kommenterat att det har hjälpt dem att få bättre hy. Dessutom är produkterna billiga och märket är svenskt. En tjänst som är väldigt bra är att man kan beställa hem prover, så att man inte tar fel nyans. Hade varit kul om du vill testa!

  Reply
 • Har du inte beställt från Tikei än så gör det! Jag använder det själv, är super att man kan bestämma hur mycket täckning man vill ha plus att foundationen är superdryg.

  Reply
 • Jag tycker inte att Tikei är så fantastiskt. Kan ha och göra med att jag har torr hy med rött på kinderna som jag vill dölja, men det krävs mycket puder för att få fullgod täckning vilket medför att det känns som en kaka av puder på huden. Har provat Tikei i omgångar och det är samma sak varje gång.
  Men, har du en ganska fin och jämn hy i sig Lovisa kan det vara rätt produkt för dig.

  Reply
 • Jag har beställt prover i flera olika nyanser så jag ska testa den första imorgon. Det är onödigt för mig att ha en väldigt täckande foundation då jag har fin hy, därför har jag letat mineralfoundation ett tag, men har inte varit så taggad på att betala 400 spänn för en burk om jag inte ens gillar det och som vissa säger innehåller en del skit. Tycker det är bra att man kan beställa hem prover från Tikei, och att de bryr sig så mycket om ingredienserna i sina produkter. Hoppas att det kommer se bra ut på mig 🙂 Det hade varit roligt om Linda provar det eftersom det verkar som att Tikei hjälper många som har problem med sin hy, eller som jag inte vill lägga enorma summor på mineralfoundations. Hon når ju så många unga tjejer (och killar) genom sin blogg.

  Reply
 • Linda har provat Tikei. http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2012/12/31/recension-tikei-mineralpuder/

  Reply
 • Riktigt häftig sminkning, och fina bilder! 😀

  Reply
 • Hej Linda. Vi har ungefär samma hudton, vilken färg använder du från sheercover?

  Reply
 • Linda har Medium, se inlägget: http://stureplan.se/bloggar/linda/2013/10/20/linda-testar-nya-sheercover-studio

  Reply
 • Hej Linda! Så jäkla duktig! En fråga, kan man använda sin vanliga ansiktsprimer på ögonlocken också?

  Reply
 • Det finns speciella ögonprimers att ha på ögonen. Ansiktsprimer är till för ansiktet och bara ansiktet. Precis som att du inte använder din ansiktskräm på ögonen!

  Reply
 • störtälskar ögonbrynsdekorationerna!

  Reply