Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:14 | December 5, 2013

Ännu en isig ängel


7 kommentarer7 kommentarer om “Ännu en isig ängel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • so beautiful makeup <3

  Reply
 • Hej linda! jag har märkt att du inte brukar skriva vad du använder för foundation / concealer i dina sminklooker och jag är väldigt intresserad av att veta vad du använder! Skulle du kunna börja skriva till det? 🙂

  Reply
 • Gör de lättare för dig och följ min blogg på facebook så ser du varje gång jag publicerar ett inlägg 😉

  Lätt och smidigt:

  https://www.facebook.com/Lebanezza

  Reply
 • Vad har hon på fransarna? Är det den nya glitter coat mascara eller vad? 🙂

  Reply
 • Hej! Jag är lite nyfiken på BH Cosetics ögonskuggor. Har hört lite från muor på youtube (som pixiwoo och Jaclyn Hill), men är nyfiken på om du har testat dom. Har även märkt att många använder krämögonskuggor som primer, vad tycker du är bäst? Använder just nu MUS eye primer men tycker att skuggorna tappar lite intensitet efter ett par timmar..
  Tack för en toppenbra blogg!

  Reply
 • Prova MUS High tech lighter, ett jättetunt lager och lägg sen en ögonskugga på i butik så är jag nästan helt 100 på att du kommer köpa den. Färgerna kommer fram SÅ fint. 🙂

  Reply
 • Looks awesome 😀

  Reply