Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:12 | December 5, 2013

isiga naglar

IgĂ„r var jag och fick isiga naglar av Frida 🙂 vad tycks?


6 kommentarer6 kommentarer om “isiga naglar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Riktigt snyggt! 🙂

  Reply
 • Snygga! 🙂

  Reply
 • Helt ok, men varför fixade du inte naglarna som gått av när du ändå var där? 🙂

  Reply
 • Mycket snygga! 🙂

  Reply
 • Har personligen svårt för den nagelformen och så tycker jag att lacket kunde ha legat någon mm närmre nagelbanden och i en finare kurva. Men det är nog jag som är petig, jag gillar färgerna och silverfoilen, väldigt vintrigt 🙂

  Reply
 • Hej..

  I många av dina videos på youtube så använder du Make up stores desert.
  Den verkar inte finnas längre, har du något tips på en annan som blir lika bra?
  Tycker resultatet med desert blir jättebra, så besviken att jag inte hittar den längre.

  Ha de bra. 🙂

  Reply