Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:30 | December 9, 2013

Youtubetävling! Vinn en GHD Wonderland!

Competition time!
Win a GHD wonderland by subscribing to my youtube channel “Bangerbeauty”
Leave a comment on my latest video of what kind of tutorial/video you want to see in the future and why.
The winner will be contacted on Youtube.
I will announce the winner 20.00 tomorrow (swedish time)


16 kommentarer16 kommentarer om “Youtubetävling! Vinn en GHD Wonderland!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Prenumererar redan och har kommenterat på din senaste video 🙂 Denice Eriksson heter jag där

  Reply
 • Är man med i tävlingen om man lämnade en kommentar innan tävlingen startade?

  Reply
 • Prenumenerar och har kommenterat nu 😀

  Reply
 • Heeej! Har kommenterat och prenumererar nu! Jag heter Moa Nyberg (dreamo på youtube).
  Skulle vara jätte kul om man vann för har följt din blogg i några år nu, och den blir bara bättre!
  Och jag måste bara säga att jag är ärlig talat är imponerad på hur du kommer på dina sminkningar och vad du inspireras av!
  Men ha det bra !kram

  Reply
 • Prenumererat och kommenterat!

  Reply
 • Har prenumererat på din kanal och kommenterat på din senaste video! Kram

  Reply
 • Har nu kommenterat! 🙂 håller tummarna! bästa bloggen någonsin detta! 😀

  Reply
 • Har börjat prenumerera och komenterat. Detta är min kommentar:

  Hej!
  Jag hade gärna velat se en video där du visar hur man kan sminka för att se äldre ut i ansiktet eller hur man sminkar sig så att det ser ut som att man är från ett annat land, tex hur man sminkar för att se ut som man kommer någonstans från afrika. Hade varit kul att se då de flesta tutorials är på vanliga sminkningar eller sminkningar som inte är så jätteavancerade 🙂

  Vill bara passa på att säga att du är grym!
  Kram!

  Reply
 • Jag har ni premumerat,

  Jag är 18 år och försöker lära mig att lägga en fin och enkel fest makeup, Alltså på ögonen. Inte för avanserat för jag är inte jätte duktig.
  Tack i förhand.

  Vill bara säga att du är bäst.!!!

  Kram!!

  Reply
 • Jag är med på tävlingen och har kommenterat videon på youtube och följer dig redan 🙂

  Reply
 • är med och tävlar :)!

  Reply
 • Jag är med och tävlar, även om jag inte vinner så skulle jag verkligen uppskatta om du gjorde någon video om det som jag skrev i min kommentar på youtube (mitt användarnamn är MysticFairytales) framför allt om "hooded eyes" 🙂
  Tack för en bra blogg <3

  Reply
 • Hej, kommer du att publicera vinnaren här också?
  Skulle vara kul, och när kontaktar ni vinnaren?

  Reply
 • Inte för å vara taskig utan säger bara vad jag tycker men det här var du inte alls duktig å bra på att sminka dig som en kändis. Inget jag vill se mer av. Gillar dina andra sminkningar bättre 🙂

  Reply
 • Är med! Om det inte är försent.
  Jag följer dig och har skickat en kommentar på din senaste video! 🙂 Heter mollis på youtube.

  Reply
 • Hej Linda:) har följt dig ett bra tag och jag måste bara låta dig veta att jag tycker du är GRYMT DUKTIG!!! efter allt arbete du lägger ner för oss läsare är det de minsta man kan ge tillbaks:D det är perfektion i minsta detalj när man ser bilder och tutorials på dina sminkningar, kan nästan inte sluta kolla:) keep up the good work! nu till en fråga jag har med, vilka linser använder du i denna video? har du några tips på linser som ser verklighetstrogna ut? tack för att du håller din blogg så uppdaterad;) ha en bra dag! mvh Mikaela

  Reply