Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | December 14, 2013

Skonsammaste sättet att få långt hår fort – Hairdress

När jag fick nys om Hairdressen från Balmain så haffade jag en på en gång.
Jag har ju haft hårförlängning, men det slet väldigt mycket på mitt hår. Då funderade jag på clips, vilket också sliter på håret.
Sen fick jag veta om hairdressen från Balmain, som man hänger på huvudet med en typ “fiskelina”?
Man lyfter upp en del av håret och så hänger man bara på den. Så att den hamnar mellan över och underhår. Skitsmart, och det sliter ingenting.
Jag har även färgat min, eftesom jag blivit mörkare i håret, och eftersom det är äkta hår gick det hur bra som helst.
Min hairdress är 40cm och jag tycker det är finast när den är lite lockad.
Erbjudandet hittar du på salong YOU på birger jarlsgatan! Och missa inte att du kan få 3 för 2 av mina favoriter på Theyouway nu innan jul! (klicka på bilden för att komma dit)


11 kommentarer11 kommentarer om “Skonsammaste sättet att få långt hår fort – Hairdress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow! Detta låter ju så spännande! Men jag fattar inte riktigt hur håret håller sig på plats.. Sitter det verkligen kvar efter en kväll på dansgolvet? Och tack för en superblogg, du inspirerar mig dagligen! Massa kramar från västkusten!

  Reply
 • Hmmm.hur sitter den på plats? Kan du inte filma o lägga upp hur du gör/hur det ser ut?

  Reply
 • Jag förstår inte heller riktigt hur den sitter fast …? :s

  Reply
 • hur i hela fridens namn sitter en sån där fiskelina fast? :S kan väl knappast klara något mer än ett stillasittande huvud? :S pleeease, berätta mer!

  Reply
 • Kan beställa någonstans ? 🙂

  Reply
 • Kollade på youtube och tycker det ser jättemärkligt ut. Känns som att bara man böjer fram huvudet eller rör det för mycket så skulle det ramla av? Och känns som det skulle synas supertydligt om man inte har tjockt hår ;o kan du inte göra en video och visa lite mer ingående?

  Reply
 • kikade också på youtube och det såg väl najs ut, men håller med andra om att fiskelinan borde synas 🙂 om inte annat så i benan där den liksom korsar? funderar också på hur bra det sitter, inte så coolt om det börjar kana uppåt 😀

  Reply
 • hej! Bra blogg! Jag har en fråga, jag använder clips och jag undrar bara vad det är som sliter på håret? Jag tuperar inte mitt hår för jag tycker att det sitter bra ändå. För jag trodde att det var pga att man tuperade håret. / Madde

  Reply
 • Åh! Vart kan man köpa denna på nätet? Bor 40 mil från denna butik, och när jag googlar på detta löshår så får jag bara upp återförsäljare till frisörer! 🙁

  Reply
 • Finns på you Stockholm på birgerjarlsgatan, de har massor med balmain saker för håret. Kan finnas på deras web shop också, ring och fråga! Var perfekta julklappen!

  Reply
 • Finns ej på Webshoppen än vad jag vet 🙂

  Reply