Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:13 | December 16, 2013

BTS från dagens plåtning

Har gjort en fine art plåtning idag med Ivan och Maxinne! kommer bli ap-snyggt!
Eftersom det visas mycket hud så var mejken väldigt nude (osminkat-sminkad), och fokus på glans!


6 kommentarer6 kommentarer om “BTS från dagens plåtning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hur gör du med ditt bebishår har du inget eller tar du bort det hur gör du?:)

  Reply
 • Wow, du ger inte upp… Om hon inte svarar de första tre-fyra (eller är det fler?) gångerna du ställer frågan, kan det då tänkas att frågan inte är prioriterad och inte heller kommer besvaras? Eller du tänker, skam den som ger sig? Jag tjatar tills hon ger med sig? Tjat, tjat, tjat.

  Reply
 • Tack för en bra blogg! Jag undrar om du har några tips på hur man blir av med "knottrig" hud som jag har på lår och överarmar. Skrubbar nån gång ibland och smörjer alltid mig efter dusch, men finns det någon speciell bodylotion eller annan produkt du tycker hjälper? Ha de gott!/Sandra

  Reply
 • Sandra, det du har kan vara keratosis pilaris! Det är väldigt vanligt, och det finns tyvärr inget direkt botemedel. Googla på namnet så hittar du många tips! Jag har det och har fått tipset att skrubba med en pimpsten efter dusch och smörja in med en salva med karbamid, exempelvis canoderm som finns på apoteket. Jag är rätt dålig på att göra det, men har upplevt att det hjälpt under de perioder jag väl varit ihärdig med det! Lycka till 🙂

  Reply
 • Åh men tack såå himla mycket för tipset! Har haft detta i säkert mer än 10 år men aldrig förstått vad det är.. du öppnade en dörr nu. Äntligen lite information. Du är grym! Tack så mycket för hjälpen. Kram Sandra

  Reply
 • Hi! I do like your work and after months following you, here is my first comment. Your work is gorgeous!
  Please, let us know which product u use in eyes to reach this result or better, give us a tutorial of this gorge makeup!
  Wish you all the best!

  Reply