Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:13 | December 22, 2013

Platinum Chic

Platinum Chic kommer jag ha på mina naglar på julafton! 🙂
Båda lacken kommer från Loreal. Svinsnygga. punkt

/I’m gonna wear Platinum Chic on Christmas eve! Really like these shades from Loreal!


5 kommentarer5 kommentarer om “Platinum Chic”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Verkligen snygga! 🙂

  Reply
 • Ser supersnygga ut! 😀

  Reply
 • Riktigt snygga!

  Reply
 • huur ser du på debatten om smink som testas på djur, och påverkar det dig? 🙂

  Reply
 • Såklart vill jag absolut inte stödja det på något sätt.. Men hela den debatten är ursvår och jag är inte speciellt insatt i den tyvärr. Allt som säljs i Kina, som också säljs i Sverige, är te.x djurtestat efter som de kräver djurtester i Kina. Så ja, jag vet om att jag använder vissa djurtestade produkter, dock FÅR det inte testas inom EU, eftersom det är förbjudet, men lik förbannat testar de i Kina, vilket gör att produkterna och märket i sig är djurtestade. Så tråkigt, men sant

  Reply