Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 2, 2014

Nyårsmakeup + Lite outfit

Såhär såg jag ut på nyårsafton!
Jag körde löslugg från Balmain som jag tycker ser extremt äkta ut! Och en lugg är en jätterolig detalj tycker jag 🙂
Det blev en ganska enkel makeup utan eyeliner och fransar. Men så går det när tiden inte räcker till ordentligt.. därav fick jag inga superbra bilder heller.
Hårsmycket är en vanlig guldkejda, halsbandet är från Topshop och likaså byxdressen. Skorna är från Scorett (gamla)


20 kommentarer20 kommentarer om “Nyårsmakeup + Lite outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du såg otroligt annorlunda ut! Lite Loreenkänsla 🙂

  Reply
 • Snyggt! 🙂

  Reply
 • You are amazing! What lens do you use on your camera and how do you get such a good lighting ? Softbox?

  Reply
 • Hi Kristin! I just noticed that ju have such a swedish name haha, but mabye you are swedish? Who knows hehe? But just because that you asked the questions in english i'll respond you in the same languedge just in case that you otherwise don't understand… Linda is using the camera nikon D3000 if i'm correct. You may see that she is holding in a nikon camera even if it's really blurred out:) i'm highly sure that that is the one, the nikon one! She has also skritten about this stuff before so in the future if you may get Any other questions popping up into your head just google what you want to know following by lindas name, then all that she has written before comes up so that you dont have to ask your question officially. She is taking her picture in ordinary daylight and has has ordered like a "microscopeobjectiv" from fotofyndet.se with is really Good. Then the first one might be taken with her makeupmirror camera, i homestly do not know that… The pictures are edited in Photoshop! I hope that you got all your questions sorted out and Good luck with everything! I just have to notice that linda, you look so much like Angelica blick on that 4thh picture! Lovely!:D

  Reply
 • Hej!
  Vad fin du är!
  Jättebra blogg, jag kilar ofta och får alltid bra tips, tack!
  Kram

  Reply
 • Så snyggt! Hur gjorde du för att få till dina fina lockar? Tack 🙂

  Reply
 • Hej sandra! Jag tror att hon först och främst använde sig av en locktång… Sedan finns det något som heter wave creating spray från loreal som lanserades för ett tag sedan, prova det! (Linda har gjort en video om det på videofyme som du kan kolla in)Sedan är nyckeln till fina lockar en bra hårspray, rekommenderar att du investerar i det! Lycka till och kramar!;)

  Reply
 • Så himla fin! 🙂

  Reply
 • Du är sjukt vacker!

  Reply
 • Åh såå fint, vad använde du för läppstift?? Det såg väldigt naturligt och fint ut!

  Reply
 • Hejsan Olivia! Tittade du på första bilden i detta inlägg så kan du säkert skymta ett litet läppstift ifrån märket Mac. Kostar runt 200kr och finns att köpa lite överallt där smink säljes, kicks tex… Färgen eller nyansen på detta läppstift är ju som du säger, väldigt naturlig. Ett bra tips när man sminkar är att man väljer fokus på antingen ögonen eller läpparna, som i detta fallet, blir snyggast så!:) har man en sotning tex så kan man använde ett "nude" läppstift för att förstärka ögonen ytterligare, vilket jag tror att linda använt sig av här, ett nudeläppstift från Mac, jag kan dock inte numret på just detta utantill men du kan ju alltid gå till kicks eller någon annan sminkaffär och fråga efter just detta som jag beskrev… Kram på dig och ha det så bra! Lycka till! 😀

  Reply
 • Hej! Frågar dig för du verkar så himla duktig, får inget riktigt svar nån annanstans.. Men! Sliter torrschampo på håret? Försöker få långt hår men tycker det växer ovanligt långsamt. Förstör jag håret eftersom jag använder torrschampo nästintill varannan dag? Kram!

  Reply
 • Hej Jenny! Nej det kan jag nästan försäkra dig om att du inte gör, sen så beror det ju såklart på vilken sorts torrschampoo du har, billigt, dyrt? Parfymerat eller oparfymerat? Hur det känns i håret efter applikationen osv… Mycket spelar in! Och precis som med vanliga schampon så finns det ju både bra och mindre bra, men om det du använder känns bra, GO for it! Annars kan du ju testa ricinolja som finns att köpa på hälsokost eller Apoteket bland annat, har testat detta själv eftersom det sägs ge näring till hårsäckarna så att håret växer snabbare. Även om inte jag märkte någon markant skillnad så kanske du gör det, beror helt på hårtyp och är väldigt individuellt. Som med hudkrämer tillexempel, en viss hudvård kanske passar på en mängd personer samtidigt som det inte funkar på vissa. Så helt enkelt så kan man inte veta helt säkert om en produkt ger vad dem lovar förrens man själv testat, lindas rahua-schampoo experiment är ett jättebra exempel på detta tycker jag!:) annars ska du nog lägga ett extra öga på din kost, lever du verkligen hälsosamt? Motionerar varje dag, äter nyttigt, dricker mycket, har det bra socialt osv. Mår DU bra, så mår ditt HÅR också bra, det hänger lixom ihop. Så ät mycket grönsaker och lev livet! Det kommer både gemerera till att ditt hår växer mycket bättre plus att du kommer att må mycket bättre! Oj vilket långt svar detta blev, jag hoppas att du fick svar på din fråga och inte tog det för personligt utan detta är något som gäller alla, även mig haha, kram på dig! 😀

  Reply
 • Jäättesnygg är du 🙂 gott nytt år!!! rån en liiten men klook tjej <33

  Läs de här med. OMG!!!! Va bra gjort!!

  Äntligen en vettig kille!!!!

  Dede dissade MODELLEN "Nath" och ville inte bli tillsammans med henne! Sjukt bra gjort! 😀

  Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den "snygga tjejen."

  Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre – för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! 😀

  http://www.dedeprivat.blogg.se
  http://www.dedeprivat.blogg.se
  http://www.dedeprivat.blogg.se

  Reply
 • Super snygg från topp till tå! 🙂

  Reply
 • Hej!!
  Vart köper man luggen från Balmain?
  Hälsningar Sanna

  Reply
 • Om du söker på nätet så ska du nog hitta rätt. Sedan om jag inte minns fel så har linda skrivit om denna löslugg tidigare, googla runt lite så ska du se att du hittar! exempel på på sökningar "googlingar" kan vara : "löslugg från balmain" "linda hallberg löslugg" mm… Lycka till! Mvh Julia:)

  Reply
 • Thank you Julia for your response. Im not swedish 🙂 Im estonian 😉 And I´m really glad that you took time to answer me. I´ll try to google next time before I ask same questions what somebody already have asked.

  Reply
 • Pleasure Kristin! 😀 känns typ som att jag marknadsför lindas blogg nu lite grann men aja, linda, det är du värd!:) blir ju så glad varje gång jag läser din blogg, så du skulle bara veta! Riktigt inspirerande är du! Men man ska ju njuta av andras framgång så haha..;)

  Reply
 • Lösluggen från Balmain finns att köpa på YOU Stockholm på birgerjarlsgatan, kostar typ bara 250:- kolla deras hemsida http://www.youstockholm.se

  Reply