Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | January 5, 2014

Todays look – soft liner


Hade verkligen världens mysigaste dag igår!
Jag träffade först Jakob som jag inte träffat på jättelänge, sen åkte jag hem i typ en timme och åkte in till stan igen för att gå på 26-års kalas hos en Sölvesborgs-vän tillsammans med Osccar som är på besök i Stockholm. Åkte hem tidigt för att jobba lite. Men oj vilken myslördag, och massor av nya supertrevliga människor.

Maken för kvällen såg ut såhär.

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Too faced summer eyes palette
Emite eyeshadow Dams
MUS MS Desert
MUS Eyepencil black
Diorshow iconic overcurl mascara

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude
MAC Lipstick Fleshpot

Kinder/cheeks
NARS Blush Boys don’t cry
Anastasia Contour kit


33 kommentarer33 kommentarer om “Todays look – soft liner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Riktigt snygg look!!

  Reply
 • Fan vad snyggt! Undrar vilken ögonbryns skugga du använder? 🙂

  Reply
 • Jag använder Anastasias brynskuggor (finns typ på kicks, eleven och bangerhead) sen använder jag ibland lite svart skugga också

  Reply
 • can you do a video or a photo tutorial on this make-up?

  Reply
 • Tutorial, snälla! Skitsnyggt!

  Reply
 • Snälla gör en tutorial, skit snyggt!!! <3

  Reply
 • Tack för en superinspirerande blogg!! Jag har bara en liten fråga om borstar. Jag vet att du pratat om real techniques borstar förut, och att det även är en sån du håller i på bilden här. Men jag undrar om du har använt ecotools borstar någonting? Och om du har det, vad tycker du om dom?

  Reply
 • Hej! Tack så mycket! jag har en del eco tools-borstar, däribland en rougeborste jag använder dagligen. De har bra borstar! 🙂 men gillar RT snäppet bättre

  Reply
 • Verkligen jättesnyggt! Håller med föregående kommentarer, tutorial please! 🙂

  Reply
 • Snällaaa tutorial!

  Reply
 • Hej Linda,
  Du har jätte fina ögonbryn och jag önskar att jag kunde ha lika fina som dina, jag vill att mina ska bli lite tjockare (större) men vet inte hur jag ska göra så de växer ut naturligt på ett snyggt sätt så de är tjockare sen. Hur gjorde du?

  Reply
 • SÅ snyggt!!!

  Reply
 • Super snyggt!!

  Reply
 • Gaaah så snyggt!!!

  Reply
 • Snyggt!!!! Tutorial på denna tack 🙂

  Reply
 • Herregud vad snyggt! Sådär skulle jag lätt kunna sminka mig alltid, om jag hade vetat hur 🙂
  Skulle verkligen uppskatta en tutorial på denna.

  Reply
 • oh my god this is so gorgeous! could you please do a tutorial on this???

  Reply
 • Jättefint! Skulle uppskatta en tutorial på denna sminkning 🙂

  Reply
 • Vill också ha tutorial! Även om det bara är hur du gör linern. Skulle vilja sminka mig liknande på ett bröllop jag ska till nästa helg! 🙂

  Reply
 • Snälla gör en videotutorial på den här!! 🙂

  Reply
 • Det här var verkligen supersnyggt Linda!!! Du är så jäkla grym!

  Reply
 • Så fin sminkning. Vilken är den bruna skuggan på ögonlocket?

  Reply
 • Galet snyggt! Video på denna!!! 🙂

  Reply
 • Herreguuuudva snyggt! Du kan inte tänka dig att göra en tutorial på denna sminkning? Just hur du gör en sådan eyeliner? Super snyggt då den kommer nedifrån ögat och upp!

  Reply
 • Riktigt snygg sminkning! Blev så sugen på det där Anastasia Contour kitet när du introducerade det i ett inlägg för ett tag sedan. Jag har deras ögonbrynskit och älskar det. Nu till min fråga; finns contour kitet i Sverige än? 🙂

  Reply
 • Jag tror att kitet är slut i hela världen, men det kommer ju in igen 🙂

  Reply
 • Så fin sminkning! Vilken foundation/brunkräm/puder har du i ansikte? Tack på förhand 🙂

  Reply
 • Hej, håller med alla andra, riktigt snygg sminkning som jag gärna ser i en video om hur man gör exakt! Riktigt fint.

  Reply
 • Tack du fina för en helt fantastiskt mysig dag! Snart-snart-snart igen? Inte okej att det går såhär långt mellan gångerna vi ses. Kram! Du är så fin min vän. Wow.

  Reply
 • ja vi måste verkligen synas oftare!!

  Reply
 • This look is absolutely beautiful and unusual. This kind of eye makeup suits you very well. I tried to do it for myself too, but it didn't look as good as it looks on you. Thats why a tutorial on this would be very useful.
  You weren't using false eyelashes here, but I have a huge wish that you would do a tutorial on false eyelash application. I have loved makeup for so many years now and lash application is one of the hardest things. My friends are struggling with this problem too! We all hope that you make a post or a tutorial on lashes and recommended products (lashes that are the easiest to apply and best glues)!! Please. Love your blog. You are super talented and your looks are delightfully modern.

  Reply
 • Hi, I'm from Brasil and I would like to give you gongratulations! Your blog is wonderfull, and I Love the "Todays Look". O decided to comment today because I was delighted with This makeup! Congratulations!

  Reply
 • so impressed with your work! so simple but so perfect! please do a video tutorial on this one! tks

  Reply