Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | January 5, 2014

Viva glam Rihanna Frosty Blue-red

Rihanna: Ny talesperson för MAC 2014! vad hade vi väntat oss? 🙂
Hon släpper den 8 februari ett skitsnyggt läppstift (bilden) som heter Viva Glam Rihanna Frosty Blue-red.
Ett lite skrimrigt, väldigt skönt och högpigmenterat läppstift i en röd färg som är lätt att bära upp.
Skimret i detta stift, jämfört med matta läppstift gör att läpparna ser fylligare ut!
Och dessutom är läppstiftshylsan nog det snyggaste jag sett!

I disk och online på Maccosmetics.se från den 8feb. Limited edition i 6-8 veckor.


12 kommentarer12 kommentarer om “Viva glam Rihanna Frosty Blue-red”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla snyggt! Jag använder inte rött läppstift för att jag bara passar i kalla toner och rött ofta går åt varma hållet tycker jag. Men detta blev jag sugen på! Och håller med, riktigt snygg hylsa! 🙂

  Reply
 • det finns ju supermånga röda läppstift som går åt det blåa (kalla) hållet. jag föredrar själv det och dessutom ser tänderna vita ut hehe! du borde kolla efter det för de allra flesta är snygga i rött läppstift, klassiskt och underbart 😀

  Reply
 • Hej! Skulle du kunna göra en bas video? Där du gör konturing och highlighting? (Vet inte om det stavas så) och sen att du skriver vilka produkter du använde och vilka borstar du använde i under videon i ett inlägg?? Det skulle vara jätte bra och snällt 🙂

  Reply
 • Det finns fortfarnade en basvideo där produkterna står under. http://www.youtube.com/watch?v=AY02r-6wuCE

  Reply
 • Oj så himla snyggt 🙂

  Reply
 • Hur kommer det sig att du redan har fått tag på den? Vart köpte du den?

  Reply
 • Linda får en massa nya produkter skickade till sig 🙂 Älskar färgen btw!

  Reply
 • Himla snyggt läppstift!

  Reply
 • Varje gång jag ser att du gar lagt upp en 'läppsminkning' tänker jag : JA, IDAG HÄNDER DET!! Men det gör inte det… Du har säkert bara glömt för jag tror inte att jag har missat så som jag läser denna bloggen! För ett bra tag sen nu lovade Du oss att lägga upp ett tips/knep när man sminkar läpparna, vart är det här tipset? Har jag missat eller har det inte kommit? Tack för en bra blogg! Skulle va kul att se mer tutorials där du sminkar andra 🙂 stor kram från Norrköping

  Reply
 • Så fint med röda läppar1 synd att man aldrig har det dock 🙂

  Reply
 • Tack för tipset! Den här ska jag lätt köpa!

  Reply
 • Amazing color!!!

  Reply