Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 6, 2014

Todays look – Keep it simple

Jag hade precis kommit innanför dörren när jag tog dessa bilder.. och jag hade inga vantar, därav röda fingrar.
Och såklart har jag åkt på nån skitförkylning nu så det känns som jag har snor i hela hjärnan ungefär.
Linserna jag har på mig heter Innocent white och kommer från Desio. (Och man ska egentligen inte ha linser när man är förkyld, I know. men jag hade dem endast för bildernas skull. sen åkte de av!)

Jag har använt/I’ve used
Emite eyeshadow Dams
Diorshow iconic overcurl mascara

Läppar/lips
MAC Viva glam Rihanna Frosty Blue-red

Kinder/Cheeks
NARS Blush Boys don’t cry
Anastasia Contour kit


26 kommentarer26 kommentarer om “Todays look – Keep it simple”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Do you have a good suggestion on how to make your makeup last longer? Not so much during the day, because I don't wear a lot of makeup then and I don't really bother that it gets a bit naturally worn out during the day. But I have trouble making it last during the night time if I for example go out, and I would LOVE to wear a toned down, natural makeup with an edge like yours above the next time I go out!! But I'm a little afraid that it will get smudged/worn out really quickly during the night and then I will sit there with almost no makeup on my face at the end of the night?? I always carry a little ekstra makeup in my purse though, but it would be nice not to feel like having to correct it constantly during the night. 😉 Thanks for an amazing blog by the way.

  Reply
 • så fint med något enkelt ibland!! 🙂

  Reply
 • En riktigt fin vardagssminkning! Önskar jag också kunde sudda en eyeliner så fint! 🙂

  Du hade en period tidigare där du la upp en bilder på dina produkter som du använde. Jag tycke jättemycket om det och saknar det just nu. Speciellt om du gör sminkningar med mycket färg och jag kanske fastnade för en som jag vill ha eller något. Då vill jag att det ska vara relativt enkelt att hitta utan att behöva kolla alla märkens hemsida efter den rätta. Jag vet inte vad andra föredrar, menjag tyckte det var superbra!

  Hoppas du får en fin dag 🙂

  Reply
 • Så vacker du är! Tycker du påminner om Liv Tyler på dom bilderna! Du är en sådan inspirationskälla! Hade varit så kul med en liten frågestund igen! Det är väl ett tag sen nu? 😉 ha en bra dag!

  Reply
 • Oj vilken komplimang 🙂 tack! ja jag funderar på en frågestund snart faktiskt!

  Reply
 • Kan du inte visa hur man gör en sån där suddig eyeliner? Har försökt själv, men det blir bara massa kladd och en "truppig" vinge liksom.. Snälla!

  Reply
 • Du är helt grym på det du gör verkligen, läser din blogg jämt. Keep it up! Men jag undrar om du kan göra nån liten video på hur du fixar dina ögonbryn? Vore underbart.

  Reply
 • Är riktigt sugen på att beställa dom där linserna men känner mig för snål för priset :/

  Reply
 • de håller i 3 månader, så de är absolut värda priset tycker jag 🙂

  Reply
 • När du lägger en sån suddad eyeliner, använder du bara en snedskuren pensel då? Det är så jäklans snyggt iaf! :))

  Reply
 • Hej
  Jag försöker komma i kontakt med dig för att boka tid hur gör jag ?

  Reply
 • Hej! Du mailar på [email protected]

  Reply
 • snyggt!! skulle gärna vilja se en tutorial på när du gör en suddig eyeliner 🙂

  Reply
 • En turtorial vore fantastiskt på den suddiga eylinern! Sjukt snyggt!

  Reply
 • Hej där Linda! Sjukt vilken bra inspiration du ger mig, har använda mig mycket utav dina tips! Jag undrar om du kan tipsa om hur man sminkar ögonbrynen, och hur man lägger en snygg rouge på bästa sätt!
  Tack för en jättebra blogg! 🙂

  Reply
 • Vad använder du för basprodukter just nu? Hoppar du ofta mellan olika foundations och puder eller använder du oftast samma?:)

  Reply
 • Jag använder foundation från Make up forever och puder från Exuviance samt lite sheercover studio på vissa partier. Använder i stort sett samma alltid

  Reply
 • Hej! Dina sminkningar är alltid så fina. Men hur gör du den här?? Använder du bara en pensel och "duttar" typ? Hade vart grymt om du kunde göra en video och visa denna! Kram

  Reply
 • Du skulle bara passa så bra i dreadlocks!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har lite småplaner på att färga håret rödbrunt (lite mera till det rödare hållet), tycker du att det är snyggast ifall man färgar ögonbrynen i samma färg som håret eller ska man behålla dem som dem är? Jag har i nulägen mörkbruna bryn. Står och velar fram och tillbaka. Tacksam för lite hjälp 🙂 Tack för en grym blogg också, du räddar mig när jag har panik över helgernas sminkningar. Kram

  Reply
 • Hej! Du är så vacker och inspirerar otroligt mycket! Tack för det!
  Har en fråga angående om du använder foundation på ögonlocket också till en sån här sminkning? Jag känner att på vintern är min hud nästan genomskinlig och väldigt ful och skulle bli väldigt glad om du berättade hur man täcker på ett fint och naturligt sätt ( speciellt runt ögonen där det ofta blir kakigt).
  Tack!

  Reply
 • Tycker denna look är så fin. Ska försöka mig på den nästa gång jag ska vara lite vardagssnygg 🙂

  Reply
 • Skulle också gärna vilja få lite mer förklarat hur du gör denna! Så din och enkel, gillar inte heller riktigt denhär skarpa eyelinern längre… Vore jätte kul om du kunde visa i en video tutorial hur du gör, förstod inte riktigt när du visade hur du gjorde på dehär bilderna….
  kung blogg, fortsätt såhär!

  Reply
 • Vart har du köpt den där näsringen? den är inte äkta va? 🙂 älskar din blogg så himla mycket och läser den varje dag! Keep it going du är en sån inspiration.

  Reply
 • Vill gärna lära mig den sminkningen! Den var verkligen skit snygg! Xox

  Reply
 • Skulle vilja ha en tutorial på denna 🙂

  Reply