Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 7, 2014

Dagens fråga: Bryn

Dessa produkter använder jag dagligen till mina bryn.


14 kommentarer14 kommentarer om “Dagens fråga: Bryn”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du göra en video tutorial och visa hur du gör dina bryn med dessa produkterna 🙂 Hade varit awesome! 😀

  Reply
 • Det har hon

  Reply
 • Här har du hennes senaste: http://www.youtube.com/watch?v=kOdFoMXTjwQ&list=TLBRZTsOHfPr5WMRTgQE7LY88EEtX9AIg7

  Reply
 • Hej Linda! Jag skulle bli så sjuuuukt tacksam om du kunda svara på min fråga: jag har länge varit ute efter en bra, lätt foundation. En vardags foundation helt enkelt. Jag har yttorr rätt känslig hy så vill ha en hudvänlig, helst inte jätte dyr foundation. Jag har haft lumenes cc cream som jag tycker smälter in jätte fint men den är lite för mörk (trots att jag hade ljusaste färgen) och sen testade jag "magic lumi foundation" från loreal som är fin i ansiktet med då jag har lite detare T-zon så rinner den typ av och blir flammig på näsan. Jag vill liksom ha enlätt som sitter på plats och är hudvänlig. Jag har inga större acne problem. Vill bara jämna ut hudtonen och täcka ringar under ögonen. Kram! 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Först, tack för en grym blogg! Jag undrar om inte du kan tipsa mer om ögonbryn? Jag vill forma mina men har aldrig gjort det innan, vill helst göra det själv och för en billig peng. Är så rädd att det ska bli konstigt eller fult! Snälla hjälp mig!

  Reply
 • Vad kostar MAC-paletten?

  Reply
 • Vet inte i huvudet. men den finns på Maccosmetics.se 🙂

  Reply
 • Hejsan! Hoppas du kan besvara min fråga! Överallt läser jag om den här Anastasia paletten och om hur fantastisk den är, blir ju såklart jätte sugen på att porva! Men nu till min fråga.. jag har becksvart hår och även becksvarta ögonbryn, är denna palett något för mig då?

  Reply
 • Köp en duo-brynskugga från anastasia i den mörkaste färgen istället för den paletten? Jag tror att den paletten är mer för makeupartister då det är många olika färger för olika personer som ska sminkas. Men även för linda när hon gör många olika sminkningar och mer konst liksom. För oss "vanliga" om man säger så, är det bättre att bara ha en färg som vi använder, eller vad tycker du? Men du skulle nog passa i den mörkaste färgen dom har iaf tror ja, dom har rätt många nyanser så något borde ju passa alla. 🙂

  Reply
 • vart kan man köpa gimmie brow? 🙂

  Reply
 • På Sephora 🙂

  Reply
 • Hej Linda!

  Jag har oranget hår, nästan som Pippi.
  Vad ska jag ha för ögonbrynspenna/skugga för det?
  Hittar aldrig någon färg till ögonbrynen som går i röda toner.

  Vore otroligt tacksam om du kunde svara på var man kan hitta det! 🙂

  Reply
 • Hej,
  Vart kan man köpa Anastasia brow PRO palette i Sverige?

  Reply
 • Hej! Har länge velat ha Mac concealer paletten! Var kan jag få tag i den? 🙂 eBay? Lr kan man köpa den där Mac säljs? Du är grym!!

  Reply