Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:06 | January 7, 2014

Todays look – And I’m feeling good

Dagar då man känner sig allmänt förkyld, jävlig och uppsvullen i hela ansiktet är faktiskt smink en sån grej som faktiskt gör att man känner sig lite bättre. Lite färg på kinderna och ögonen gör att iallafall JAG känner mig piggare. Hur är det med er?

Jag har använt/I’ve used
NYX Jumbo eyepencil Milk
MUG Eyeshadow Envy (Dark green)
MUG Eyeshadow Appletini (green)
MUG Eyeshadow Pixie dust (lime)
MUG Eyeshadow Mango Tango (Peachy)
MUG Eyeshadow Country Girl (Brown/red)
MUG Eyeshadow Shimma Shimma (Light shimmer)
MAC eyeshadow Blanc Type (Matte creamy white)
MUS Eyepencil Snowflake
EMITE eyeshadow Dams
Diorshow Iconic overcurl mascara

Läppar/lips
NYX Butter gloss Creme brulée

Kinder/cheeks

NARS Blush Boys don’t cry

Fräknar/freckles
MUS Eyepencil Taupe


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays look – And I’m feeling good”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hei!

  MUS er Make Up Store, men hva er MUG?
  Selger Sephora Make Up Forever HD Foundation i Sverige?

  God Bedring 🙂

  Klem fra Ina i Norge 🙂

  Reply
 • MUG = Make up geek tror jag!
  Kan tyvärr inte svara på om Sephora säljer Makeup forevers foundation så hoppas någon annan kan svara på detta 🙂

  Reply
 • Jag brukar faktiskt ha i mer glitter i min sminkning de dagar då jag är sjuk (har så himla dåligt immunförsvar, så jag kan inte stanna hemma varje gång jag inte är frisk). Mitt resonemang brukar gå ungefär som "Om jag inte mår bra, kan jag ju åtminstone se bra ut". Brukar funka faktiskt!

  Reply
 • Ursnyggt som alltid. Vet du att "Unique Makeups" på fb använder dina bilder typ alltid? Kolla här t ex https://www.facebook.com/photo.php?fbid=718837601473745&set=a.269271503097026.73900.240959682594875&type=1&theater

  Reply
 • Du är verkligen så otroligt vacker Linda!!!

  Reply
 • rigtig smuk makeup! Har lagt mærke til at du i næsten alle billeder har åben mund. er der en grund til dette?

  Reply
 • Tack! Min mun är ganska liten, så för att visa läpprodukter bäst så har jag öppen mun då jag tycker de framhävs bättre. Jag ser så sur och bestämd ut med stängd mun dessutom 🙂

  Reply
 • Samma här, hörde någon gång att man känner sig piggare när man är typ förkyld om man sminkar sig, fixar håret och tar på sig fina kläder än om man går osminkad i mjukis/sjukkläder, och det tror jag verkligen på.

  Reply
 • ska vara tärna på bröllop på lördag och jag skulle vilja ha lösögonfransar. Har du tips? det ska se så naturligt ut som möjligt. KRAM!

  Reply
 • Linda har säkert bättre tips än vad jag har, men jag tycker att Ardells frallor nummer 110 är väldigt naturliga. Limmet som finns i förpackningen är helt ok om du inte har DUO-lim. Nummer 108 från Ardell är ännu mer naturliga enligt mig, men jag föredrar 110.
  Hoppas du hittar fransar som passar och ha det så trevligt på lördag!

  Reply
 • så snyggt :)! / Ida

  Reply
 • Hej Linda! 🙂 Jag undrar ifall du har provat Mac Pro Longwear Concealer någon gång? Jag vill ha en som täcker rätt mycket, då jag lätt blir blå/grå under ögonen. Har provat MUS concealer, men tyckte inte den passade mig och att den var för torr på min hy. :/
  Kram och tack för en bra beautyblogg!

  Reply
 • Och idag tycker jag du påminner om Natalie Dormer (enligt mig en av de snyggaste kvinnorna ever). Du är såå vacker! Längtar otåligt efter en ny tutorial på youtube!

  Reply
 • Älskar också att sminka mig en grå dag! Jag skulle dock gärna vilja ha ett bra tips för om sminket "rinner" av under dagen. Jag har super fet hy och blir alltid blank! Trist!!

  Reply
 • Jag håller med till 100%. Vare sig jag är trött, känner mig lite nere eller är sjuk så blir känner jag mig alltid mer fräsch med lite smink.

  Reply
 • Hej Linda!
  Vad använder du för primer till ögonen och till ansiktet? Älskar din blogg!
  Kram

  Reply
 • Heej Linda du är otroligt duktig på dina färger du inspererar mig att bli bättre make up artist 🙂 undrar bara vilken palett du köpt för jag hittar tyvärr inte denna snygga färg du har på dina ögon du har verkligen framhäft dom så snyggt!

  Reply