Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 8, 2014

Todays look – Chanel ss14

Fick frågan om jag inte kunde göra Chanels vårlook!
Varför har jag inte tänkt på det? den är ju skitrolig 🙂 Det är dock svårt att få det “Snyggt kladdigt” när man är van vid att försöka göra allt perfekt.. så det var lite av en utmaning, men jag gillar det!

Jag har använt/I’ve used
MAC Fix+
Eleven 180 eyeshadow palette
MUS Cake eyeliner black

Läppar/lips
MAC lipstick Fleshpot

Kinder/cheeks
NARS Blush Boy’s don’t cry


15 kommentarer15 kommentarer om “Todays look – Chanel ss14”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Vill gärna veta vad du använder för hudvård för tillfället för att få så fin hy? Jag har sen gymnasiet haft problem med min känsliga hy och får lätt blemmor och torr/rodnad hy på vintern speciellt. Kram och tack för bästa bloggen!

  Reply
 • Hon använder sig av Exuviance vet jag och det gör även jag och bloggaren Helena Rönnblad. Länkat där Helena skriver om produkterna då jag inte kan länka Linda's :)http://modernmom.se/skonhet/update-exuviance/#.Us0ceJ55M5N . Mitt bästa tips är att gå till en hudsalong och få din hy analyserad så du vet exakt vilka produkter som passar dig! 🙂 jag ÄLSKAR Exuviance!

  Reply
 • Snyggt var det iaf!

  Reply
 • Hi Linda! You are amazing as always. This is going to be a random question, and I can only hope you will answer it. I emailed a great length extensions email you had on the site a year or two years ago to ask if there were any salons doing it in Malmö or Köpenhamn, but I got no reply. I am sorry to bother you, but do you know if there are any salons in the south? I would love to get extensions, to be honest with you. Thanks in advance!

  Reply
 • Hi Hanna! I have no idea actually. try to email them again 🙂

  Reply
 • Sjukt snyggt!!!!

  Reply
 • Wow! To be honest I like your version way better. Anyway. You're always gorgeous *insert little heart here* 🙂

  Reply
 • Så sjukt duktig du är finis!

  Reply
 • Tack fina du 🙂

  Reply
 • Din version var ju sjuukt mycket finare 😀 mycket trevligare färger 🙂

  Reply
 • Tack! Vad kul att höra 🙂

  Reply
 • Din version var ju mycket finare! DÖÖÖR på hur duktig du är!

  Reply
 • Tack Klara! 🙂

  Reply
 • Du er mycket pænere end dem på første billede!

  Reply
 • Din var tusen gånger bättre än Chanels. Och mycket bättre foto också. Man kunde tro att deras version var en halvtaskig kopia. 😀

  Reply