Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 9, 2014

Hela OPI:s vårkollektion – Brazil collection

Dessa lack kommer ut i butik nu i Januari! gillar ni dem?
Jag gillar att det är så mycket matta lack. Man blir ju lite trött på glitter efter jul och nyår.
Som ni ser så är Taupe-less beach inklippt. Men jag har tydligen slarvat bort den, eller så kom den inte i pressutskicket.. vad vet jag? 🙂

/Brazil collection from OPI, do you like it?


16 kommentarer16 kommentarer om “Hela OPI:s vårkollektion – Brazil collection”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Wow! Supersnygga!

  Reply
 • Omg that yellow color is just awesome!

  Reply
 • Grymt snygga färger! Kommer definitivt köpa några. Jag har även ett litet "klagomål", eller ja, tips på något som kan förbättras hehe 🙂 Jag tycker att det är extremt ansträngande att scrolla ner och upp i den här bloggen. Man måste verkligen trycka på rätt ställa för att det ska hända något, och t.o.m då är den seg ibland. Ibland tycker jag det är så besvärligt att jag inte ens orkar gå in och kolla de nya inläggen, vilket är synd för jag gillar din blogg jättemycket! Kram

  Reply
 • Hej Amanda, det är inte bara på din dator det är så? På MAC scrollar man ju tex med fingrarna bara..? Jag vet inte alls hur det är att kolla på min blogg från PC då jag själv har MAC, men jag kan ta upp det med it-killarna!

  Reply
 • Ett tips kan ju vara att använda piltangenterna och gå neråt/uppåt med om du sitter vid en PC eller stationär dator. 🙂

  Reply
 • Älskar gula lack <3

  Reply
 • Dom orangea var underbara!

  Reply
 • Jäkligt härliga färger, speciellt dem på översta raden!

  Reply
 • Älskar den gula!!

  Reply
 • Hej! Kan inte du visa hur din "foto-miljö" ser ut när du tar dina bilder? Vill också börja ta men får aldrig till bra bilder…

  Reply
 • mena då "dagens makeup" bilder 🙂

  Reply
 • Läckra färger

  Reply
 • ÄLSKAR den gula! Men, är den lika notoriskt knepig som gula nagellack tenderar att vara?

  Reply
 • Den är inte alls knepig, två lackningar och så var det klart 🙂

  Reply
 • Vill ha ALLA på den övre bilden! 🙂

  Reply
 • När kommer OPIs Brazil Collection att släppas?? Januari är ju snart slut och jag har letat som en galning efter Bossanova! Vart kan jag hitta den? 😀

  Reply