Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 9, 2014

Todays look – It’s all about the smoky eye!

Innan jag bestämde mig för att addera mascara till denna look tog jag några bilder, sen glömde jag ta bilder med mascara. Därav har närbilden ingen mascara 🙂
Dessutom kom jag på en skitkul grej!! En sån där lite jobbit pinsam sak! Översta bilden var tanken att jag skulle visa naglarna på nåt coolt sätt… MEN, det ser ut som jag gör en sådan pose alla “coola killar” gjorde när man var mindre, när de skulle se lite snygga ut, med plutande läppar och tummen och pekfingret lite sådär under hakan! Bara svettbandet runt handleden som fattas, och lite mer vax i håret! Vet ni vad jag menar? 🙂

(Ögonen är photoshoppade, det är inte linser)

Jag har använt/I’ve used
Skuggor från Too faced Enchanted Shadowland paletten (som tyvärr ej finns längre)
NARS Larger than life long-wear eyeliner Via de’ Martelli
Diorshow Iconic Overcurl mascara

Läppar/lips
MUS Lipstick Bare
NARS Larger than life long-wear eyeliner Rue Bonaparte

Kinder/cheeks
Anastasia Contour kit
MUS Wonder powder Sinai


33 kommentarer33 kommentarer om “Todays look – It’s all about the smoky eye!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad brun du såg ut i denna sminkning! 🙂

  Reply
 • haha, sedär. det är jag verkligen inte 🙂

  Reply
 • Snygg sminkning!
  Undrar dock hur du gjorde med naglarna i förra inlägget och hur du kan byta nagelfärg flera gånger om dagen!? Hur klarar dina naglar det :)?

  Reply
 • Nailpolish removal and new nailpolish perhaps ? ;;)

  Reply
 • Jag har för mycket tid ibland och byter lack ofta. Just nu har jag akrylnaglar med gellack ovanpå, så de tål mycket 🙂

  Reply
 • Haha, underbart med översta bilden och jämförelsen med unga grabbar. Testar att kommentera nu utan min bloggadress, så får vi se hur det går!

  Reply
 • Funkar jätttebra nu! Jag har skickat vidare ärendet att det inte fungerar, för självklart ska ni kunna kommentera med era bloggadresser!

  Reply
 • Tutorial, pleeease? Love, love, love this makeup <3 🙂 Speaking of tutorials, will there be one this week?

  Reply
 • Hej! Tänkte bara fråga om du inte kan göra ett inlägg med hur man packar med sig smink och olika produkter när man ska resa på bästa sätt. Jag åker med man och barn till Kanarieöarna i mars och kan inte ta med mig hur mkt som helst men vill inte vara utan mina produkter en vecka ändå. Vill ha med: schampo och balsam och bodylotion, afetrsun, solskydd, ansiktsrengöring, dag och nattcreme, ögoncreme, nagelfil och så smink. Allt detta tar upp nästan hela väskan och så plattång på det och så mannens och barnens produkter!! Hur gör du när du reser? Hoppas på ett smart inlägg gärna med bilder! Tack för en superbra blogg!!:-)

  Reply
 • Jag känner till problemet! Solskydd osv kan du ju köpa på plats så slipper du det 🙂 Men krämerna vill man ju ha, sedan vet jag av erfarenhet att man alltid tar med sig för mycket smink när man i regel typ bara använder mascara på resan 😉 Jag försöker resa så lätt jag kan, för jag VET ju innerst inne att fokus inte kommer ligga på att platta hår och sminka mig med ögpnskugga. lycka till 🙂

  Reply
 • Naglarna var en riktigt snygg detalj till! 🙂

  Reply
 • Retuscherar du din hy på bilderna? Om inte, har du supersnygg ansiktshy! Vad har du för bas på dessa bilder? 🙂

  Reply
 • Jag plockar bort finnar, och det står jag till 100% för. Eftersom jag själv inte tycker det gör sig snyggt på bild. men retuschar inte hyn, för det vet jag inte hur man gör.. haha. Jag har Sheecover studio på dessa bilder

  Reply
 • Haha, förstår precis vad du pratar om! Mina mindre syskon höll jämt på, så jag tyckte inte ens det var vidare coolt då! 😉

  Reply
 • Jag tyckte också det var aaaastöntigt! haha.. förstod liksom inte grejen

  Reply
 • Skit snyggt! Jag äger också en sminkblogg och undrar om du har några tips till mig när det gäller bilder osv? 🙂 Älskar dina bilder, tar du kort på sminkspeglen nu för tiden (om du förstår hur jag menar) när du ska fota dina sminkningar? Haha krånglig fråga

  Reply
 • Gud vad snygg du är! Youtube på denna sminkningen 🙂

  Reply
 • Fint!
  Älskar dina youtubefilmer.
  Kan du inte lägga upp hur du gör denna sminkningen och en vardagssminkning? Vore så kul:)

  Reply
 • Shit vilket snyggt och vårigt nagellack! Vart är det ifrån? 🙂

  Reply
 • Amazing for green or hazel eyes.

  Reply
 • Kjempe fint som alltid! 🙂 Kan du gjøre en 80-talls look? Jeg skal på 80-talls party med jobben og aner ikke hvordan jeg skal sminke meg

  Reply
 • Jättesnyggt! Påminner lite om MUS Microshadow Volga, tycker jag…

  Reply
 • Åh herre så snyggt!

  Reply
 • Det var faktiskt bra med en närbild utan mascara för man får en bättre bild av hur du har lagt ögonskuggan då, fortsätt gärna med det 🙂

  Reply
 • Ah! vad kul! så kan man ju också tänka 🙂 nu fick jag massa idéer ju!

  Reply
 • Härliga högstadie-vibbar jag får! Töntigt men jäkligt roligt! Snygga naglar. Önskar att jag hade mer tid att fixa med mina egna.

  Reply
 • Hej! Jag tänkte köpa hem lite färg och så till håret från denna sida: http://www.baressoshop.se/products/-Wella-Koleston-Perfect-Color-8%7B47%7D-Light-Pure-Blonde.html wella koleston heter färgen jag tänkte beställa. Om jag beställer en färgtub behöver jag någon utvecklingskräm då eller hur gör man med den? Det är ju igentlingen frisörfärg men har ingen lust att lägga runt 1000 kr lixom haha… Och en annan sak, om du vet vem cara delevinge är? Det är nämligen så att jag tycker att hennes hår är assnyggt i färgen och vill ha näst intill likadan hårfärg som henne! Vad heter hennes färg och ska jag göra slingor i håret för att få det likvärdigt eller vilken färg ska jag välja? Ha det så bra och du är bäst! //Julia 😀

  Reply
 • Lägga runt 1000 på ett frisörbesök menade jag haha så därav egen färgbeställning….* 🙂

  Reply
 • Fett snygg sminkning! Du är så jäkla grym!

  Reply
 • Fett snygg sminkning! Du är så jäkla grym!

  Reply
 • snygg sminkning! Och ja, jag känner igen den posen 😉 Haha den var populär bland högstadieeleverna när jag gick i mellanstadiet – och jag tyckte att det såg knäppt ut haha.

  Reply
 • Har letat som en galning efter ett liknande ögonskugga och hittade Too Faced Label Whore som ser ut att vara likt eller samma! Finns här https://eleven.se/too-faced-eye-shadow-single-2504.html om någon annan är intresserad!

  Reply
 • Hallllååååååå kan inte du visa hur du ändrar ögonfärgen i photoshop?? för när jag gör de blir de sjukt fult ;/

  Reply