Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | January 10, 2014

Det där rouget, hur ser det ut?

Jag använder ofta ett rouge från NARS som heter Boys don’t cry.. och jag tror inte att jag har visat er den. Ni måste ju få veta hur mitt favvorouge ser ut tänkte jag.

/Blush Boys don’t cry from NARS if one of my fav blushes.. And here it is!


7 kommentarer7 kommentarer om “Det där rouget, hur ser det ut?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag har finnar på kinderna som är ganska röda och efter att jag har täckt dem så bra jag kan så känns det så konstigt att lägga på röd rouge! Men om jag inte gör det så ser mitt ansikte så livlöst ut! Hur ska man göra och finns de några rouge som passar bättre till detta?

  Reply
 • Älskar dina sminkningar, du är såå duktig och inspirerande! men jag undrar när nästa video kommer, det kom ingen i fredags, kommer det en idag? 🙂 Ser alltid fram emot dina videor! Kraam

  Reply
 • Jag har varit sjuk och så har det varit jul så vi har inte spelat in någon, men nästa veckan ska vi spela in två filmer minst 🙂

  Reply
 • Hej!

  Jag har precis varit och köpt mineralpuder från Smashbox som jag blev tipsad om i butiken. Undrar vad du tycker om märket? Var det ett bra/mindre bra köp?

  Sedan kom jag även att tänka på dig, då jag är en tidsoptimist och gärna sover lite för länge på morgonen och det brukar sluta med att jag sitter och sminkar mig på bussen. Resultatet blir halvdant, men det duger.
  Hade varit så roligt att se dig göra en video om att sminka dig på bussen/tåget/tunnelbanan, när oftast inte har såvärst mycket tid på sig, en liten fickspegel och/eller trångt med människor. Ganska konstigt förslag, men tror många känner igen sig, då jag nästan alltid ser tjejer som sminkar sig precis som jag.
  Hur hade ditt resultat blivit? Och vad hade du gjort för sminkning på så kort tid?

  Reply
 • Fint!! Det ska jag prova! 🙂 kram

  Reply
 • Det rouget har jag suktat efter en bra tid, men jag är såååå heartbroken att HQHAIR slutat frakta NARS utanför UK. De var liksom min NARS-fix </3

  Reply
 • Hur/var får jag tag på det? 🙂

  Reply