Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:01 | January 12, 2014

Svar på mina vanligaste läsarfrågor!

Jag tänkte svara på två frågor som jag får ofta!
Bianca satte huvudet på spiken och frågade båda, så jag tänkte svara på dom!
1. Kan du beskriva hur en vanlig dag ser ut för dig?
2. Har du på dig sminkningen du gör på dagen hela dagen eller gör du något mer naturellt när du ska ut och ex handla?
Bästa bloggen! Kram

1. Det finns ingen vanlig dag för mig. Alla ser väldigt olika ut. Antingen sitter jag hemma och jobbar med bloggen och jobbar mer med datorn. Vilket jag har gjort mycket nu de senaste veckorna. Jag brukar försöka hitta en balans, och eftersom jag är min egen chef kan jag tacka ja och nej till vad jag vill göra.
Men när våren kommer igång så börjar det rulla in mer sminkjobb och då kan jag vara ute på plåtningar, jag är ibland iväg och föreläser, håller kurser för privatpersoner eller jobbar hos olika företag. Det är väldigt olika! och väldigt roligt!

2. Numera brukar jag faktiskt göra dagens makeup på kvällen, tvätta bort och gå och sova. Men det är såklart inte alltid!
Jag älskar att gå med bara bas, bryn och läppar. Vilket jag oftast gör om jag ska gå på stan osv. Jag går sällan fullsminkad en vardag. På dagen kanske jag går och tränar, handlar, umgås med vänner/sambo osv.
När jag känner mig klar med mitt privata liv, och samlat inspiration inför kvällen så sätter jag mig ner och jobbar.
Men som sagt. Ibland går jag såklart ut med dagens makeup! Jag är inte alls rädd för att gå ut sådär även om det är mycket eller annorlunda. Jag tror det inspirerar folk runtomkring, även om jag får lite konstiga blickar. Men då har jag fått ut det jag velat! Få folk att titta lite extra, tänka efter och känna sig inspirerade.

/Here’s two questions that I get a lot!

1. Can you describe what a typical day in your life?
2. Do you wear “todays make-up” the whole day or do you do a more natural makeup when you are going out shopping etc?

1. There is no typical day for me. All days look very different .
Either I’m sitting at home and working with the blog and having more computer work.
Which I have done a lot now the last weeks. I usually try to find a balance between my freelance and my blog, and because I am my own boss , I can do what I want.
But now before spring it’s more makeup jobs and then I can be out on shoots , I am sometimes away and give lectures , hold courses for individuals or working for different companies. It’s very different ! and very fun !

2. Nowadays I tend to do my makeup in the evenings, wash it off and go to sleep . Not always, Of course 🙂
I love to go out with just base, brows and lips, and that’s what I usually do if I should go to town , etc. . I rarely walk around with a full party makeup on .
On the days I might go and do some exercise , go shopping, hanging out with friends / my boyfriend etc. .
When I feel ready with my private life , and gathered inspiration for the evening, I sit down and work .
But as I said . Sometimes I go out of with “today’s makeup”! I am not afraid to go out like that even though it is very much or a different makeup look. I think it inspires people around me , even if I get some strange looks .


7 kommentarer7 kommentarer om “Svar på mina vanligaste läsarfrågor!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har du testat million dollar tan? Sjukt sugen på köpa det vill veta om det är bra. Kram M

  Reply
 • Jag provade, men fick eksem av den tyvärr 🙁

  Reply
 • Måste ha mig en ny foundation.
  Vilken tycker du är den bästa just nu? Behöver lite tips i "foundationdjungeln" 😀
  Du är bäst!! Kollar in din blogg varje dag!! Kram 🙂

  Reply
 • Du borde börja med månadens favorit igen, om det inte är för jobbigt 😉 Saknar det lite

  Reply
 • Hei Linda! Jeg har fulgt bloggen din i mange år (helt siden du var platinablond og hadde tynne øyenbryn!!) og har lurt på en ting veldig lenge. Kunne du ha vist hvordan du får skarpe linjer når du legger øyesminken din? Som eksempel sotningen og den oransje inspirasjons posten din under? Håper på svar! Du er en stor inspirasjon, digger makeupen din, du er fantastisk!! Klem fra Norge!

  Reply
 • Men va? Det vill jag inte ha haha. Är det nåt ämne i det du är allergisk mot? Kollat massa på youtube o inte hört nåt om eksem? Är det den till ansiktet du provat eller till kroppen? Tack för svar kram M

  Reply
 • Hej, måste börja med att säga att jag ÄLSKAR din blogg (läser den varje dag) och stil!
  Min fråga till dig är: vad tycker du är det snyggaste i sminkväg till våren ? Ska man fokusera på något särskilt ?
  Tacksam för svar 🙂

  Reply