Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 15, 2014

Ny favvo!

I dagens makeup använde jag denna fantastiska eyeliner från MUFE
Den är vattenfast, täckande och sitter som berg! älskar Aqua liners och vill ha ALLA  färger

Kostar 190kr på Sephora

/I used this amazing purple eyeliner today. I just love Aqua liners from MUFE. I want ALL the colors!


7 kommentarer7 kommentarer om “Ny favvo!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååh.. så jäkla tråkigt att bo 100 mil ifrån närmsta Sephora.. 🙁

  Reply
 • Shit vad snygg den är!! Love it! 😀

  Reply
 • Hej! Har ett stort problem att hitta ett bra mineralpuder/foundation. Jag har mycket fräknar men är dock inte jätte ljus i hyn. Vill inte ha något som täcker för mycket och kletar? Då är frågan, du har testan nästan alla på marknaden så du kanske har några tips??

  Reply
 • Åh ja de skulle jag också vilja veta!:) (jag skriver vidare här här då jag funderar på samma fråga som tagits upp här ovan) nu kanske jag styr frågan lite(hoppas de är okej Linn)men för min del skulle de kännas skönt om pudret/är foundationen ej var djurtestat:)

  Reply
 • Jäklar ! den var ju skit snygg

  Reply
 • Jag bor i Kalmar och åker inte iväg så ofta men vill köpa AQUA BROW
  Waterproof Eyebrow Corrector, vet du vart man kan beställa makeup forever till sverige?

  Reply
 • Hej! MUFE går tyvärr bara att köpa på Sephora, och de finns inte att köpa på nätet till Sverige vad jag vet 🙁

  Reply