Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | January 15, 2014

Osccars förvandling!

Detta gjorde jag och Osccar i går natt 🙂
Vi kollar båda såklart på Paradise hotel och följer deras pride-vecka med en drag-sminkning

/This is what Osccar and I did last night 🙂


18 kommentarer18 kommentarer om “Osccars förvandling!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • amazing <3

  Reply
 • Just want to say that I like your blog! Just cheched it out 🙂

  Reply
 • jäklar vad bra gjort!

  Reply
 • Så jäkla grymt! Nu får grabbarna i min omgivning hålla sig undan för nu blev jag inspirerad! 😀 xoxo

  Reply
 • Gorgeus, i love it!

  Reply
 • Så himla ballt!

  Reply
 • Kan du ha en totorial på øyenbryn for de som ikke har øyenbryn? Selv har jeg så lyse og tynne hår at de ikke syns, og de tar heller ikke mot farge. Overplukket er de også, så har ikke hår det man skal ha det…..

  Reply
 • Fabulicious!

  Reply
 • Jag blir alltid så imponerad av hur jämn du lyckas få eyelinern, haha! Inte det minsta skak 😮

  Reply
 • Snygg shading på näsan! Har lite svårt att få till det på min, men jag jobbar på´et!

  Reply
 • Fy vad coolt! Och vilka läppar haha!!

  Reply
 • fy vad coolt! 😀

  Reply
 • This is amazing! What did you do with his eyebrows? Did you cover them with something or just put makeup straight onto them?

  Reply
 • Förstår inte varför du gillar såna leverpastejsläppar så mycket! Tycker det ser förfärligt ut…

  Reply
 • Just här så ville jag bara få nån form av “trans-läppar” och den färgen råkade passa in 🙂

  Reply
 • Oftast så har vi mua lättare att tycka ovanliga sminkningar, färger och stilar är snyggt och vi testar oftast gärna saker som ni kanske inte alls tycker är snyggt. Vi gillar att vara kreativa och skapa nya trender och looker. Innan jag blev mua så tyckte jag tex att röda läppar tillsammans med en sotning var skit fult och att eyeliner med vinge var ännu värre, idag älskar jag dessa stilar och kan inte leva utan dem. Men vi alla gillar olika!:)
  Jag däremot ÄLSKAR leverpastejs läpparna, hur snyggt som helst! Älskar din blogg linda, du ger en inspo när den flugit ut genom fönstret.:)

  Reply
 • Uhm Linda "trans" behöver ju inte ha med "drag" att göra… just a heads up!

  Reply
 • Wow bra jobb! 🙂 Det är det här jag gillar med din blogg, det är ingen skönhetshets utan experimentellt och spännande.

  Reply