Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:26 | January 17, 2014

Elin Lanto – Ellegalan 2014

Idag har jag mejkat snyggsyrrorna Ida och Elin Lanto inför Elle-galan.
Här är Elins mejk och hår. Hon är lite bohemisk av sig och ville ha lite saltvattenslockar samt en lättare sotning med en suddig eyeliner.
Den fantastiska klänningen har Ida såklart sytt! Återkommer imorgon med Idas hår och mejk 🙂


9 kommentarer9 kommentarer om “Elin Lanto – Ellegalan 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du visa hur man fixar såna där lockar/vågor som hon har i håret? Jätte fint! 🙂

  Reply
 • Önskar också ett litet inlägg om hur man gör sådan frisyr! Och/eller hur man kan göra håret "vardagsfint" snabbt och enkelt med saltvattenspray. Köpte en från Kevin Murphy meeen jag känner mig helt handikappad dels för att jag inte vet hur den skall användas typ (håret blir ju yvigt när man kammar ut det när man skall fixa det och kammar jag det inte så ser mitt hårbotten helt platt, livlöst och flötigt ut istället..) med mitt tunna halvlånga hår som inte går att göra nåt roligt med till vardags utan att det ser för "mycket" ut!! 🙁

  Reply
 • Hej! Hur gör du för att få till lockarna sådär? 😀

  Reply
 • Håret är helt underbart, sällar mig till skaran som mer än gärna vill se hur du gjorde de 🙂 du är otroligt duktig och inspirerande jag har följt din blogg i flera år och du slutar aldrig att förvåna med din kreativitet! Kram

  Reply
 • Hei Linda! kan du lage en step by step på denne looken? Den var så utrolig fin 🙂 jeg synes også det er vanskelig å legge make-up under øynene, da jeg synes øynene virker så små av det? Har du noen tips du kan dele?

  Reply
 • Åh, en video eller liknande om hur man får dessa lockar vore helt underbart! Otroligt vackra.

  Kram och hoppas du får en bra dag! Fortsätt att inspirera.

  Reply
 • Så vackra ögon 🙂

  Reply
 • Jättefint! Vilken mascara använde du?

  Reply
 • Så snygg hon är! Snygg make och underbar klänning 🙂

  Reply