Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | January 17, 2014

Linda testar – MAC Studio sculpt foundation

Fick en liten provburk på MAC studio sculpt foundation när jag var på NK förra veckan.
Ville ha en täckande foundation för torr hy.

Jag måste säga att jag älskar den! den täcker väldigt bra och är byggbar.
Den geléeiga känslan känns skön och lyxig på huden utan att kännas kakig som många täckande foundations annars gör.
dessutom är den vattenfast och finns från jätteljus till jättemörk.

Beställde genast den på MAC:s hemsida.. DOCK I FEL FÄRG såg jag sen! Jag blir så trött på mig själv ibland.. Tur jag kan använda den i jobbet iallafall 🙂

/Got a sample of MAC studio sculpt foundation the other week. I wanted a full coverage foundation for dry skin.
The gel based formula feels luxurious and moisturizing on the skin.
It’s waterproof and available for very fair and dark skin as well


21 kommentarer21 kommentarer om “Linda testar – MAC Studio sculpt foundation”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kanske bara är ljuset som gör det, men den ser väldigt gul ut? Vet du om det gäller alla färgerna eller bara just den som du använder på bilden?
  Kram

  Reply
 • mac's färger är uppdelade i c & w. där c är för personer med varm ton i hyn och w för kall. 🙂

  Reply
 • Vart kan man beställa den & vad kostar den?

  Reply
 • Detta var min goto-foundation i ett par år när jag hade torr hy. Riktigt skön! Dock ingen höjdare när man är oljig eftersom den i princip bara glider av ansiktet då. Tycker det är synd att denna foundation inte fått mer "uppmärksamhet" 🙂

  Reply
 • Vilken färg är de du har på bilden? och vilken färg skulle du egentligen ha beställt? 🙂 Kram!

  Reply
 • Hei Linda! Kjempefin blogg du har, masse super inspirasjon 🙂 Kan jeg spørre hvor øredobbene dine er fra ?

  Reply
 • Jag använder denna foundation men tycker inte alls att den egentligen passar till torr hy. jag är väldigt torr i T-zonen och där blir det kakigt direkt fast jag använder väldigt lite. Annars gillar jag den väldigt mycket. Har hittat en nyans som är helt perfekt för min hudton och på resten av ansiktet ser den grym ut. Men det känns mer som en foundation för normal hy.

  Reply
 • Vad synd! Jag blev jättesugen att testa denna. Har du nåt annat tips för torrisar som vill täcka?

  Reply
 • Fine, Linda !! Din blogg er utrolig inspirerende! 🙂 Du virker som et veldig vakkert menneske også på innsiden! Takk for en fantastisk flott blogg, med masse fine bilder og gode tips! Jeg har endt opp med å kjøpe masse av det du tipser om, og er veldig fornøyd !

  Klem fra Norge 🙂

  Reply
 • Den ser väldigt gul ut i ditt ansikte, var det det du menade fel färg eller beställde du en annan "fel" färg? Ska den vara så gul?

  Reply
 • Det är ljuset som gör att den ser gul ut, jag råkade beställa en väldigt ljus färg

  Reply
 • Jag tycker din septum piercing är super snygg! Jag funderar själv på att skaffa en 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Om några veckor ska jag med min klass åka och simma och jag är på jakt efter en bra vattenfast foundation. Tror du denna skulle klara en simtur med dyk på eriksdalsbadet? Tacksam för svar, vill liksom inte att sminket rinner av och gå osminkad är inget alternativ (har massor av ärr från acne jag inte är stolt över och vill inte visa upp). Kram!

  Reply
 • Vet inte om du är medveten om det men MAC testar på djur.

  Reply
 • Det är helt och hållet olagligt att djurtesta inom EU sedan 2013, så det stämmer inte till viss del. MEN, Alla märken som även säljer sina produkter i Kina har djurtestade produkter. DOCK är det inte företagen själva som testar, utan kinesiska staten. Så kolla upp alla företag som även säljs i Kina så har du en lång lista! Men som sagt, det ÄR inte företagen själva som gör detta, utan kinesiska staten kräver detta för att produkterna ska få säljas där.

  Reply
 • Vad fint det blev! Men funkar den även för oss med bland/fet hy? Jag är ute efter något som täcker bra och den ser ut att vara väldigt bra på det 🙂

  Reply
 • På fet hy har denna en tendens att glida runt i ansiktet (av de personer jag frågat)

  Reply
 • Har samma nyans som du i ansiktet, vilken färg av denna foundation skulle passa mig?

  Reply
 • Vilket tips!! Torr de luxe och vill täcka allt!!

  Reply
 • Tycker det blir lite väl gult kanske..

  Reply
 • Täcker den blemmor bra och röda ärr av finnar? hoppas du kan svara för vill gärna beställa den snarast om den täcker så bra!

  Reply