Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:05 | January 17, 2014

Todays look – 12 hours

Igår blev jag inkastad på en plåtning lite fort, sedan hamnade jag på en astrevlig middag/event som min vän Janne Siponen anordnat, vi fick käka världens godast pulled pork-burgare från en såkallad Food Truck. Jag älskar ju Pulled Pork och skulle kunna äta det till frukost, lunch, middag OCH kvällsmat om det skulle vara så..

Såhär såg jag iallafall ut igår. Sminket är fotat ca 12 timmar efter jag lagt på det.. efter jag stått och skrapat bilen utan vantar i 8 minusgrader, sådär kul.. Gissa om jag bara ville slänga mig i badkaret istället för att fota smink!

Idag ska jag iväg till Ida Lantos Ateljé och sminka henne och syrran Elin Lanto inför Elle-galan ikväll 🙂

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Too faced summer eyes palette
MAC kohl power eye pencil Feline
NYX Doll eyes mascara waterproof

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude

Kinder/cheeks
MUS Marble blush Pernice
Anastasia Contour kit
MUS Wonder powder SInai


12 kommentarer



12 kommentarer om “Todays look – 12 hours”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha det så kul & Lycka till idag! Älskar Dig vännen min. Puss//mamma <3

  Reply
 • Grymt snyggt! Önskar att jag kunde få mina ögonskuggor i så fina raka linjer på mig också!

  Reply
 • Sjukt fint! Skulle vilja se en tutorial på denna sminkningen :>

  Reply
 • Då är vi två 🙂

  Reply
 • snygg skugga! inte vegetarian längre?

  Reply
 • Tack! vegeterian har jag aldrig varit. Bara ätit mer vegetariskt 🙂

  Reply
 • BEAUTIFUL <3
  I'm your big fan 🙂

  Reply
 • Hej Linda!

  Louise Henning heter jag och driver företaget Lowin' Productions.
  Jag har ett projekt som heter We Wear by Lowin', där jag säljer hårsnoddar (hair ties) som även fungerar som armband i olika färger och mönster. Dessa hårbanden är mycket mer skonsamma mot håret och fastnar inte i hårstråna.

  Jag tänkte höra vart jag ska vända mig om jag vill skicka några av mina hair ties till dig?

  Ta gärna en titt i min webshop wewear.tictail.com!

  Ha en jättebra dag!

  Sincerely // Louise Henning

  Lowin' Productions
  http://www.lowinproductions.com
  http://www.wewear.tictail.com

  Reply
 • Hej! Jag har några riktigt stora problem och hoppas verkligen att du kan svara på dom.

  1. Hittar verkligen inte rätt foundation, den ser bra ut nån/några veckor sen ser den jätte dålig ut, speciellt när jag går ut.
  2. Mitt smink sitter inte länge alls på plats, vad ska jag göra? Jag använder primer (en primer som är till för just min hy, problemhy), puder och den är till för att man inte ska bli blank osv.
  3. Jag kan inte ha eyeliner/kajal? Senare efter kanske 1-2h har den smetat ut sig på locket, har testat flera men hittar verkligen ingen som passar mig.
  4. Av allla mascaror blir jag svart under ögonen och lite på toppen av kinden.

  Hoppas verkligen att du kan hjälpa mig, för behöver verkligen hjälp med det här och ingen har svarat. 🙁

  Reply
 • Kolla märken som är bättre. Te.x. Make up stores, Mac, Maybelline Fit me, har bra foundations! De sitter bättre 🙂 Prova med mindre mängd och ett bra puder (tex Make up stores loose powder milk och använd en puff istället för borste) ovanpå så att det sitter fast. Använd concealer under fondationen ifall du behöver täcka något, och använd inte fondationen för att täcka. En annan anledning kan också vara för att du har för mycket primer, så minska mängden lite (ditt ansikte ska inte vara kletigt när du tar på ditt smink). Sätt på ditt smink i den här ordningen. 1. Primer 2. Concealer 3. Foundation 4. puder 5. ögonsminkningen. Då kommer det garanterat sitta bättre 🙂 Har haft liknande problem som du beskriver!

  Reply
 • Hej Linda! Jag har letat överallt efter en hemsida där jag kan beställa puderpuffen du använder från make up store! Jag har inte tillgång till en butik någonstans nära mig och vill verkligen ha en sådan. Kan du tipsa mig om vart jag kan beställa en? Skulle uppskatta det jättemycket! Tack på förhand!

  Reply
 • Hej! Jag gillar verkligen dig blogg, du är så otroligt duktig! Jag undrar vilka borstar du använder för att applicera rouge och bronzer? 🙂

  Reply