Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:52 | January 18, 2014

Youtube-Tutorial: 3 olika eyeliners!


11 kommentarer11 kommentarer om “Youtube-Tutorial: 3 olika eyeliners!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är inte så ofta man ser dina eyeliners utan ögonskugga under, så nu såg jag att din "vinge" är ganska långt ner eller vad man ska säga, alltså att vingens tjockaste del är mitt i ögonvrån. Brukar du göra den så, och har det ngn spec funktion för ögat? 🙂

  Reply
 • Det tänkte jag också på och undrar samma sak! 🙂

  Reply
 • Tänkte på det jag med! Ser ju skitsnyggt ut, men har aldrig tänkt på att göra så själv.

  Reply
 • Haha, samma här! Tycker, no offense, att det faktiskt ser lite konstigt ut? :/

  Reply
 • Den ''vanliga'' till höger är min favorit !

  Reply
 • Jag tycker det var grymt att du visade detta. jag har ögonlock som går ner lite eller vad man ska säga. så om jag målar vingen direkt där ögat slutar så viks den in och ser konstig ut. jag tror att sättet du gör det på skulle passa mina ögon mycket bättre. ska prova det här! älskar eyelinerlooks

  Reply
 • Jättekul att du visar hur man gör olika eyeliners! 🙂 Det lyfter verkligen ögat.
  Jag skulle vilja få lite tips på hur man liksom göra ögonen "större". Tips och tricks på hur man får ögonen poppa. Skulle vara roligt att se en tutorial på det. Gärna en make man kan bära till vardags. 🙂

  Reply
 • Yey! Endelig fikk jeg til vingen, gikk rett på badet og prøvde med min MUS cake og mixing liquid 🙂 Ser du begynner litt lengre utenfor på øyet, og det fungerte kjempebra for min øyefasong. Ved min måte så "knekker" øyelokket over vingen min, så tuuuuuusen takk for tutorial 😀

  Hadde vert roligt å sett en tutorial med sminke inspirert fra the Gatsby eller noe annen 50-60 talls makeup 🙂

  Reply
 • Superbra tips!! 😀

  Reply
 • tack för ännu ett fantastiskt tips!
  jag undrar även om du har några fina hårtips som du skulle kunna visa 🙂
  kramisar!

  Reply
 • Älskar dessa klippen! Lär mig så mycket och så bra insperation! 🙂

  Reply