Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:12 | January 19, 2014

Todays look – Dots

Jag har använt/I’ve used
NYX HD eyeshadow base
Eleven 180 eyeshadow palette
MUS Cake eyeliner black
MAC eye kohl Fascinating

Läppar/lips
MAC Lipstick Creme d’nude
NARS Larger than life long wear eye pencil Rue Bonaparte

Kinder/cheeks
NARS Blush Boys don’t cry
MUS Wonder powder Sinai
Anastasia Contour kit


6 kommentarer6 kommentarer om “Todays look – Dots”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • WOW! så snyggt!

  Reply
 • Snyggt som vanligt! Du passar verkligen i allt! 😀

  Reply
 • Hej! Jag har en fråga angående dina uttöjningar i öronen som du hade förut! 🙂 vilken storlek hade du i mm? Växer dom igen fort om man tröttnar? Tröttnade du fort? Jag gillar din blogg och stil jättemycket!! 🙂

  Reply
 • Hej! Hur får du ditt läppstift så bra? När jag använder läppstift så lägger de sig i vecken och efter någon timme så har de samlats massa läppstift mellan läpparna…

  Reply
 • Så himla fint! Jag älskar att du alltid har en annorlunda och kul twist på dina sminkningar! Du är en ständig inspiration och det är så kul att se att du bara blir vassare och vassare på att skapa nya, roliga och färgsprakande sminkningar. -Jag har nog till min stora förtjusning aldrig sett dig hemfalla åt "den vanliga bruna sotningen" som många andra sminkbloggare gör, utan du har alltid har med något litet extra element även på de mer vardagliga sminkningarna.Tack snälla för detta!

  Reply
 • åååh! hur har du gjort prickarna? SKITSNYGGT!

  Reply