Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:01 | January 20, 2014

Todays look – blaah

Blev en enkel makeup idag.. ska vara enkel att tvätta bort  eftersom jag ska spela in en Youtube-film idag!
Bangerbeauty kommer ha lite olika kategorier framöver, och däribland en där vi besöker olika skönhetsföretag och jag får prova att sminka mig i deras produkter! Kul va? Jag tycker det ska bli jättespännande

jag har använt/I’ve used
MAC Eyeshadow Vainglorious (från Disney-kollektionen)
MAC Fix+
MUS MS Desert
NYX Doll eye mascara long lash

Läppar/lips
Dior Addict Ultra-gloss 152 Pearl

Kinder/cheeks
Anastasia contour kit
MUS Wonder powder Sinai
MUS Blush Zarci


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look – blaah”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • äääääälskar dina tutorials, men på senaset har du gjort lite mer praktiska filmer, vilket är jättebra 🙂 menkan du inte börja visa lite fler ögonmake up:er? Kram och tack för en jättebra blogg!!

  Reply
 • Kan inte du skriva/visa lite tips till vinterblek hud. Hur man kan sminka sig när man är så blek och ändå se fräsch ut? Ex med lite bronzing puder så de blir naturligt eller inget alls och bara rouge eller aa vad vet jag frågar ju dig 🙂 tack så himla mycket! 🙂

  Reply
 • Gud vad annorlunda ögonskuggan ser ut jämfört med detta inlägg http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/2012/01/09/todays-look-flowers-in-her-hair-girl-on-the-roof/ . Är det pågrund av fix+ eller är det kameran också som fångar färgen mycket bättre ? 🙂

  Reply
 • Hej Mimmi! Oj jag hade en superdålig kamera då! Fix+ gör nog sitt.. men färgen gör sig mer rättvis i dessa bilder!

  Reply
 • Superhärlig färg på ögonskuggan! 🙂 Om jag förstått det rätt så var MACs Disneykollektion en tillfällig kollektion. Har du tips på någon liknande skugga från något annat märke?

  Reply
 • Underbar färg på skuggan! 😀

  Reply
 • Hej kan du skriva vilken foundation du har använder är du jätte snäll 🙂 för övrigt ÄLSKAR FIN BLOGG!!

  Reply
 • hejhej! jag har tunnare ögonbrun än andra utan att jag har plockat dem. men jag tycker ögonbrun är snygga när de syns bra! har du ett tipps hur jag kan ändra det utan att ge ett helt nytt utseende? bara färga kanske? rekomenderar du lite ljusare än mörkbrun färg? kan ocksa vara snyggt med lite rödbrunt. eller om du kanske gör ett tutorial för ögonbrunen vore nice!!! tack, och tycker du är great snygging! kram

  Reply
 • Hej!

  Kan du snälla svara vilken foundation du använder? är i behov av en ny foundation och jag vet inte vad jag skall köpa!

  Reply
 • På dessa bilder är det MAC studio sculpt foundation

  Reply
 • TACK DU ÄR UNDERBAR!!!!!

  Reply
 • Fantastisk färg på ögonskuggan! Har du något tips på liknande från något annat märke. Gillar inte MAC eftersom de inte är speciellt djurvänliga…

  Reply
 • Som jag skrivit många gånger förut. MAC, eller något annat företag inom EU djurtestar inte, då det är helt förbjudet. MEN alla företag som också har en marknad i Kina djurtestas av kinesiska staten, inte utav märket.

  Reply
 • Hej, jag undrar oxå om man kan få tag på denna, jag fick aldrig tag på den när den kom ut för den var slut överallt 🙁

  Reply
 • Fast du, det låter lite drygt och grinigt att påpeka att du har skrivit det många gånger förut. Det kanske är första gången jag läser din blogg. Och jag kanske väljer bort varumärken som har en marknad i Kina av den anledning du skrev ovan. Men jag hittar nog en liknade färg själv.

  Reply
 • Oi Linda, sou do Brasil. Amo seu trabalho, você é maravilhosa.
  Percebi que em algumas fotos você usa lentes de contato, também uso e tenho dificuldade em me maquiar, gostaria de vê-la fazendo um make com as lentes no canal do YouTube. Beijos… Bel

  Reply