Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 21, 2014

Linda Gillar – Black Grape

Har länge spanat på MAC Pressed Pigment i färgen Black Grape.. men så tänker man, “nja, jag har ju redan liknande färger” och så drömmer man om den där jäkla skuggan! Så jag var tvungen att gå och köpa den. Ångrar det inte en sekund!
Kolla så fin den är!! Ska genast gå och sota ögonen lite
På bilden har jag applicerat den fuktig med MAC fix+ för en intensivt högglansig färg.

/Have been checking out MAC pressed pigment in Black Grape for a long time, and I even dreamt of it.. So I had to buy it.. It’s amazing!


13 kommentarer13 kommentarer om “Linda Gillar – Black Grape”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • It´s sooo beautifullllll.

  Reply
 • Hejsan linda! tack för en underbar blogg, tycker det e så härligt att bara klicka in o kolla på alla underbara sminkningar o bilder du tar!
  har en liten fråga, du matchar alltid färger så fint och undrar om du är lite insatt på hur hårfärg går ihop me hy och ögon? jag är nämligen väldigt blek och då menar jag riktigt jäkla blek haha och har grön/bruna ögon och för tillf'ället blont hår men jag kan inte bestämma mig för vilken hårfärg jag passar bäst i och undrar om du kan avgöra lite så me färg på hy o det? är råttblond från början

  Reply
 • OH MY GOD. That's insane!

  Reply
 • Hej Linda!
  Din blogg är jätterolig att följa och du är helt otroligt duktig!
  Vill dock upplysa dig om att MAC testar på djur. Vet inte om du är medveten om det eller inte men kände att jag måste säga det så du kan välja ett annat märke i fortsättningen.

  Ha det så bra!

  Reply
 • Mac testar inte på djur. Djurtester är olagligt inom EU. Däremot testar kinesiska staten alla märken som säljs på kinesiska marknaden. Alltså inte märket i sig.

  Reply
 • Åh en ögonskugga heelt i min smak. 🙂

  Reply
 • Fantastisk skugga!!

  Reply
 • Jag var och klämde lite på den härom dagen (hade sett den på en tjejs Instagram-konto), men blev lite besviken, faktiskt. Jättesnygg färg, men kändes lite smulig, tycker jag… Är det mot smuligheten som Mac Fix + hjälper..?

  Reply
 • Fix+ hjälper! Jag hade också svårt med pressed pigment förut. Innan jag köpte fix+ och nu älskar jag dem!

  Reply
 • ville bara tala om att inte alla kommentarer visas, tex på inlägget om mineralolja, dessutom står det senare och tidigare kommentarer men de verkar vara omkastade. undrar om du kunde be någon kolla på detta!

  Reply
 • Är medveten om det. Vet inte varför det är så. Ska be mina tekniker kolla på det!

  Reply
 • Superfin skugga!! Skrattar lite för mig själv då jag väl känner igen mig i det där med att drömma om produkter som man sedan bara MÅSTE ha!! En gång drömde jag om den perfekta färgen på en läppenna och fick ägna dagen efter åt att gå igenom många olika sminkbutiker för att tillslut nästan hitta färgen jag drömt om…!!
  Tack för en fantastisk blogg!!

  Reply
 • I looooove the color and all your work <3

  Reply