Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | January 21, 2014

Todays look – 401

Igår filmade vi heeela kvällen! Och allt gick så fel det kunde typ.. batterierna dog i kameran, minneskortet tog slut, så jag fick offra mitt eget, mina ögon började rinna, och slutade inte rinna.. bla bla
Och nej, det är inte mjäll på min tröja, det är en blandning av katthår och ludd från min halsduk.. i brist på roller fick det bli så.

Jag har använt/I’ve used (allt från MUS)
Eyeprimer tinted
MS Smog
MS Desert
Cake eyeliner black
Eyepencil Vanilla
Eyepencil Not so dark (not yet available)
Lash art Miss
Volume mascara (Not yet avaliable)

Läppar/lips
Slim lipstick 401

Kinder/cheeks
Blush Sugar Muffin
MS Smog
Wonder powder Sinai


22 kommentarer22 kommentarer om “Todays look – 401”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint! 😀

  Reply
 • Hej! Hur gör du för att ditt hår håller färg och glans så väl?
  / N

  Reply
 • Jag tvättar håret helst bara två ggr i veckan. och är noga med inpackning som får sitta i länge. Min hårkvalité är ganska glansig av sig själv också, vilket jag hatar.. haha

  Reply
 • Älskar denna look! Måste försöka nångång själv, även fast man aldrig får till det lika bra själv 😉

  Reply
 • Denna look kommer upp på Youtube troligtvis på fredag 🙂

  Reply
 • Hej Linda! Jag har fått en foundationfläck på mina svarta jeans (som var svindyra, därför jag får lite panik här) och får inte bort den vita fläcken! Har tvättat jeansen och haft på yes diskmedel men det går inte bort…
  Har du något tips? Kram

  Reply
 • Kan inte du snälla visa alla dina piercingar 🙂 funderar på att göra en industrial och en i tungan. Hur lång tid tog det i man du kunde sätta in stången i din industrial?

  Reply
 • Och juste! Sjunger du? För jag sjunger och jag är rädd att tungpiercingen kan påverka sången? Har hört det! Kram

  Reply
 • Wow. Vilken fantastisk bild, vilken skärpa och vilken fokus. Helt enkelt stunning!

  Reply
 • Åhh va snyggt! Du passar jätte bra i mörka läppar 😀

  Reply
 • Satan så snyggt! Jag vill också att Smog ska dyka upp sådär snyggt på mig, men jag är nog en nyans mörkare (mindre ljus) än dig i hyn. Har du något tips på vilken skugga det skulle vara? Ett steg mörkare än Smog alltså? Tacksam för svar 🙂

  Reply
 • Snygg-Linda! Tack för att du finns! <3

  Reply
 • Hej linda!
  har kommenterat din video på youtube om hur man får till perfekta bryn, men du verkar inte svara så mycket där så frågar här istället! Du säger där att du använder en ljusare skugga in mot näsan och en mörkare mot tinningarna, jag använder make up stores smog (eller masai) när jag fyller i mina bryn, har du något tips på en ljusare skugga som hade kunnat funka med dem?

  Reply
 • you are master of eyeshadow blending! it's so beautifull!

  Reply
 • Hej! En tutorial på denna makeup skulle vara grymt!! Super snygg

  Reply
 • snyggt! älskar att du börjat lägga upp videos på tuben 🙂 Ser fram emot denna

  Reply
 • So damn pretty, love it!

  Reply
 • OMG! Gorgeous

  Reply
 • Faz Vídeo, Por favor! =D

  Reply
 • So stunning, that lipstick is so gorgeous! Not a huge fan of the nose ring but anything looks good on you though 😀

  Reply
 • Hej Linda! Som vanligt tycker jag du är du fantastisk på det du gör och för mig har smink aldrig varit så fräscht, varierande och roligt som nu. Tack för det! Jag har ett önskemål och en fråga:

  – Jag skulle gärna vilja se en turtorial i närbild på hur du målar dina läppar. Primer(?), penna, läppstift, läppglans(?). Gärna mörka nyanser. Hållbarhet. "Dos and dont´s. Skulle gärna vilja höra dina tips och tankar om när du målar lite utanför kanterna för att få läpparna att se större/fylligare ut.

  – Kan du tipsa om bra pennor(pigment och hållbarhet) att använda på vattenlinjen?

  Avslutar med att meddela att det finns INGEN(i hela världen troligen) som målar sina ögonbryn så bra som du gör! Bara så du vet. Efter att ha kollat på en massa "How to get perfect eyebrows turtorials" trodde jag man inte kunde få dom jämna, snyggt ifyllda men samtidigt naturliga. Det kan man ju!

  Allt gott! 🙂
  /Michelle

  Reply
 • Så snyggt med bruna skuggor till vardag!

  Reply