Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 22, 2014

Dagens fråga – konstiga Trender

Vilken är den absolut konstigaste skönhetstrenden enligt dig?

/Wich beautytrend is, to you, the most weird ever?


33 kommentarer33 kommentarer om “Dagens fråga – konstiga Trender”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hockeyfrillan, för den har aldrig sett bra ut 😛

  Reply
 • Dom flesta ser ju ut som en zombie om man inte ser ögonbrynen haha, så den skulle jag tro!!

  Reply
 • Ingen av ovanstående, anser jag. Tycker fortfarande att bortrakade/bortplockade ögonbryn som blivit påmålade igen, är bland det fulaste som finns. Då menar jag inte ifyllda ögonbryn (för vem fyller inte i ögonbrynen?), utan ögonbryn som ser ut som man använt en spritpenna i pannan…

  Reply
 • Jag var aldrig så förtjust i de där riktigt spetsiga naglarna eller när tjejerna färgade håret grått. Inte riktigt min grej…
  xx

  Tes

  Reply
 • De konstigaste trenderna inom smink som varit är enligt mig att måla konturen på läpparna i en jättemörk färg som svart eller vinrött och sedan ha ljust läppstift på resten. Sedan som tidigare skrivit bortnoppade ögonbryn som blivit påmålade i milimietertunna streck. Tack för att du ständigt kommer med nya inspirationer! 🙂 Kram!

  Reply
 • Hej Linda, jag har köpt Chanels rouge "Joues Contraste powder blush" efter en kort användning kommer ingen färg på borsten, oavsett hur mycket man "skrapar". Detta trots att borsten är av högsta kvalite och tvättas regelbundet. Rouget är ju inte slut, den är ju ny. Vad kan det bero på?

  Är det någon mer som har råkat ut för detta?

  Reply
 • Kan det vara så att du petat med fingrarna i rouge ? Då bildas en yta av fetter från fingrarna som gör att "det inte kommer n

  Reply
 • Kan det vara så att du petat med fingrarna i rougen ? Då bildas en yta av fetter från fingrarna som gör att "det inte kommer någon färg". Testa att skrapa lite lätt på ytan och se om det blir bättre 🙂

  Reply
 • Tack Emelie! Nä inte använt fingrar… Med borsten kanske får med sig fett fr ansiktet? Har kombinerad hy… Kram på dej!

  Reply
 • blekta bryn helt klart, ser sjukt ut!

  Reply
 • Hej jag tycker trenden med inga ögonbryn eller blekta ögonbryn är värst och sedan att man ska ha något som jag och mina vänner kallar "evil eyebrow" är så hemskt att de inte går att beskriva! Jag tycker inte heller om rakade ögonbryn på killar! De ser ut som om de är 15 år och vill vara bad boys! Överkonsumering av rouge är lika hemskt som alla andra men VÄRST är nog människor som har solat solarium och fått den orange färgen! Och sen sminka sig tre nyanser mörkare än din egen hudfärg! Vakna upp

  Reply
 • de trender som kom med frida-tidningar och veckorevyn i slutet av 90-talet och början av 00-talet!! glittergelé, bindis, nageltatueringar osv! herregud! jag minns att jag hade bindis längs med hela ögonbrynet och silverglittergelé på läpparna en gång på en fest, tyckte att jag var sååå snygg! 😀 köpte även små "rollers" (såg ut som små små smala deodoranter) med glitter i. åå 90-talet <3

  Reply
 • Ögonbryn är känsligt, haha! Jag skulle säga rakade hack i brynen, och rakade och ditmålade bryn med tusch. Usch!

  Reply
 • haha älskar din kommentar Malin! Jag tycker att påklistrad ögonmakeup var sjukt konstigt när det kom!

  Reply
 • Ljusblå eller pastellgrön ögonskugga över hela ögonlocket och lite till på lite äldre människor.

  Reply
 • Känner mig härligt annorlunda när jag kollar på ditt kollage och älskar hälften av trenderna, haha! Eller ja, inte hälften, bara blekta ögonbryn, rouge ''överallt'' och hack i ögonbrynen 🙂

  Meen den konstigaste trenden enligt mig är nog stora, blockiga ögonbryn. Bara stora, kantiga svarta klumpar liksom. Vet inte riktigt om det räknas som någon trend, men de senaste åren har den stilen bara växt sig större och jag har sett mer och mer människor med såna ögonbryn. Jag skulle nog hellre raka av mina än att gå så i alla fall, haha! Sedan så tycker jag att en konstig trend är när man målar mörk läppenna i kanterna av läpparna och ljust läppglans i mitten, alá 90-tals Pamela Anderson.

  Reply
 • Något som jag tycker är riktigt fult är alla som sminkar sig mycket mörkare än deras egentliga hudfärg. Visst att man ser lite fräschare ut, men då ser man bara sjukt sliten ut utan smink :S sen så ser man ju också att personen i fråga är sminkad, och ansiktet har inte samma nyans som resten av kroppen…

  Reply
 • Hockeyfrillan, det ser förj*****t ut enligt mig! för mig som också råkar vara frisör är det plågsamt när man tvingas klippa en sån frisyr 😉

  Reply
 • Blekta ögonbryn… FY

  Reply
 • Hej Linda!
  Först av allt vill jag bara hylla dig för en sjukt inspirerande blogg! Jag har lärt mig så himla mycket genom den!
  Det här har överhuvudtaget ingenting alls med din fråga att göra, för jag har en fråga till dig!
  Skulle du kunna visa hurudana piercings du har i öronen, är så sjukt sugen på att göra en industrial, men inte en så lång en som kommer upp då man googlar. Om jag kommer ihåg är din lite kortare modell? Har försökt titta på dina foton, men de är i så dåliga vinklar. Kan inte heller hitta något om dem i historiken.

  Tack på förhand! Ha det bäst!!
  Kram

  Reply
 • Hej Linda! Har inte sett att du recenserar dina glossybox längre, har du slutat med det? Vore kul om du gjorde det igen. Kram Sandra

  Reply
 • Den konstigaste trenden är nog att lura i folk att de måste/behöver/ska sminka sig för att duga.

  Annars kan smink vara roligt. Men inte tack vare tidningar som Frida osv.

  Reply
 • Blekta ögonbryn ger mig jävligt obehagliga vibes, då jag tycker att man nästan ser lite sjuk ut och även förlorar ansiktets form på något vis. Annars är jag inget stort fan av de tunna, hårt ifyllda, kantiga ögonbrynen alá 90-tal. Ögonbryn är så viktiga för hela ansiktets uttryck tycker jag! 🙂

  Reply
 • Ogillar verkligen de blekta ögonbrynen, eller där personen inte har några ögonbryn och fyller i med en skarp penna.
  Gillar heller inte trenden som är nu, med att ha "annorlunda" färger på läpparna så som lila, knall orange, gröna… Jag gillar när läpparna är mer i en naturlig färg som går åt det röd/rosa hållet 🙂
  Ps. Älskar din blogg Linda ds.

  Reply
 • Det måste ha varit solariesolandet på 80- och 90-talet. Folk var helt orangea i hyn och man nästan såg hur tjock huden var. Finns ju även sånna idag som legat sjukt många timmar i solariet, ser inte alls snyggt ut.. Även om solarium idag inte ger riktigt lika hemsk effekt (tror jag).

  Annars har vi ju dom som endast har svart kajal i under vattenlinjen och sedan mascara, inte heller specielle snyggt, vet dock inte om det någonsin varit en trend. ^^

  Reply
 • Bleka bryn är ju inte särskilt snyggt!!

  Reply
 • Åh hjälp! Är hockeyfrillan verkligen trendig igen?? Haha. Blekta bryn är det nog väldigt få som passar i, men sämsta trenden i sminkväg måste väl ändå vara "fjortisfejjan" orange ansikte med ljusrosa läppar?

  Reply
 • när folk fyller i ögonbrynen så pass mycket att det ser tatuerat ut…

  Reply
 • Att raka bort sina ögonbryn och sen rita dit egna och helst smala. Jag vill typ spy när jag ser det, fortfarande idag alltså!

  Reply
 • Mjukisbyxor i all ära, men trenden när alla tonårstjejer gick med mjukisbyxor samtidigt som de hade en skitsnygg topp, svindyr jacka och märkesväska… Det fattade jag aldrig. Jag menar allt var snyggt och trendigt, varför inte ta på sig jeans då för att matcha?

  Reply
 • Jag förstår aldrig riktigt trenden med Ombre, när man är blond och färgar brun utväxt. Förstår att det är skönt att slippa blondera det där uppe hela tiden, men fy vad jag tycker att det ser hemskt ut! Det ser liksom skitigt ut på något sätt haha…

  Reply
 • Sidecuts tycker jag inte var speciellt snyggt, och jag kommer ihåg på högstadiet så var det många tjejer med långt hår, som klippte kort högst upp på huvudet och hade det som en tuppkam..helst skulle den vara färgad i en knallig färg. I sminkväg måste jag säga att överdimensionerade ögonbryn är det fulaste jag vet! Inte om man har det naturligt, utan när man ser att personen målat dem så tjocka som möjligt, nästan så att de går ihop.. Det är snäppet värre än att ha bortplockade och måla dem tunna!

  Reply
 • Men gud! Att bleka ögonbrynen liksom.. haha!
  Att folk kommer på sådant, helt sjukt.

  Reply